Vierailija

Voi itkujen itku!!!Siskoni synnytti pikkuruisen tytön viime yönä, rv29. Jokin infektio ilmeisesti kohdussa ja se sai synnytyksen käynnistymään. Tyttö taistelee hengestään teholla ja siskoni on toipumassa heräämössä kun joutui vielä aamulla kiireisesti leikkaukseen kun oli sisäinen verenvuoto.Olen ihan turta ja tyhjä. Koko suku on odottanut tätä pientä ihmettä syntyväksi kesällä... ja nyt käy näin.Lähettäkää ihmiset rakkaat tuhannesti peukkuja ja onnea, sitä tuo pieni ihminen nyt tarvitsee.

Sivut

Kommentit (57)

Meidän keskosen syntymä hiljensi tutut ja ystävät. Oli kamalaa, kun he ottivat osaa :( Meille sentään oli syntynyt maailman ihanin pieni vauva! Osa jopa kyseli ääneen, voiko ja uskaltaako onnitella. Mä ainakaan en saanut yhtään voimia jostain surunvalitteluista!

Nostan jotta kaikki oikeasti tsemppais tätä tätiä!

KOvasti vaan voimia. Kerro hei jos/kun kuulet uutisia sairaalasta, mä elän hengessä mukana.T. yhden keskospojan täti!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ootko kuullut sairaalasta mitään ap?

Kovasti voimia ja onnee koko perheelle, onneksi on hyvissä käsissä siellä teholla et varmaan selviää ihan ok. Kerro heti kun kuulet jotain!

mutta se asia hoituu siten, että keskosta ruokitaan nenämahaletkun kautta. Ja noinkin pienellä on kyky imeä mm tuttia, mutta syödä maitoa tutilla tai rinnasta ei.

siitä mainitsi. *sisko* ei sellaista tainnut kertoa.Kerros ap, söikö vauva jo kenties hampurilaista vai mistä syömisestä olikaan kysymys.

Ehkä sana " suostu" on väärä, mutta tätä sanaa käytti siskoni. Lapsi siis ei ollut alkanut syödä ollenkaan joten hän saa nyt ravintoa letkujen kautta. Imetystä saa kai kokeilla kunhan siskoni pääsee ylös sängystä ja saa luvan vierailla teholla.Sikäli kun/jos tuo pieni jaksaa edes imeä. Voi surku.ap

eli pieniäkin keskosia yritetään syöttää nenämahaletkun lisäksi pullosta koska vauvalla on tarve imeä ja imeminen stimuloi (virkistää) lasta ja antaa keskushermostolle aktivaatiota. Monesti täysiaikaisenkin vauvan sairauden merkkinä on se että lapsi ei suostu imemään.Älä ap murehdi! Kuten muutkin ovat sanoneet, vauvat ovat sitkeitä otuksia! Mun yli 4 kg painanut viikolla yliaikainen poikakaan ei suostunut ensimmäisenä vuorokautena syömään, raukalla oli pää kipeä imukupin jäljiltä... Mutta onneksi voi ruokkia letkulla. Kun antibiootti alkaa tehota ja yleisvointi kohentua niin kyllä se siitä.Ja onnea nyt kovasti teille kaikille, vaikka olo ei ehkä just nyt ihan onnellinen olekaan... Pidä meidät ajan tasalla.

Jokainen tänne nimettömänä kirjoitettu viesti on potentiaalinen provo, mutta aika kylmä ja tunteeton saa olla, että tällaisessa ketjussa alkaa provoa huutelemaan. Jos provoksi epäilette, pysykää poissa koko ketjusta. Miltä itsestänne tuntuisi, jos vuodattaisitte tänne omaa pahaa oloanne ja saisitte vastaukseksi vain epäilyksiä kärsimyksenne todenperäisyydestä. Hävetkää!!Ap:lle ja läheisillesi kovasti tsemppiä ja onnea ihanan pikkuisen syntymän johdosta! Hän saa varmasti parasta mahdollista hoitoa eli on hyvissä käsissä ja erittäin todennäköisesti toipuu kunhan saa jonkin aikaa vahvistua.

Oikein pitää tenttaamalla tentata, onko ap:n joka sana ja tavu totta ja totuudenmukaista ja lääketieteellisesti oikein, että kukaan ei vahingossakaan jaa toiselle sympatiaa ilman takuuvarmaa syytä.Sehän onkin maailman pahin juttu, jos sattuu sanomaan ystävällisen ja kannustavan sanan toiselle ilman syytä.Ap:lle ja vauvalle voimia ja rukouksia.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat