Seuraa 

Hellou!Tosiaan, tyttäremme on nyt totutellut tavallisiin ruokiin ja maitotuotteisiin ja kakka on ollut vihreää. (Hapanmitotuotteita ollaan maisteltu jo reilut kaksi kuukautta)Välillä maha on kovalla ja välillä löysällä..Normaaliako?

T. Huolestunut äiti

Kommentit (3)

Voihan tuo olla merkki allergiastakin - meillä on ainakin siirtymä uusiin ruoka-aineisiin (myös lehmänmaitoon) sujunut ilman sen kummempia vatsaongelmia. Voit myös kokeilla, jos hapanmaitotuotteet sopisivat tavallista maitoa paremmin tai jos vatsa rauhoittuisi maitohappobakteereilla.

Tuossa olikin niistä hapanmaitotuotteista... Jos ne sopivat, niin mitä jos pysyisitte niissä vielä jonkin aikaa? Tiedän muitakin lapsia, joille sopivat hapanmaitotuotteet mutta ei tavallinen maito.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

muistelisin, et ainakin nuoremmilla vauvoilla, se on allergian tai muun ruokaepäsopivuuden merkki. Jätä ensin se maito pois ja jatka tosiaan niillä hapanmaitotuotteilla ja katso kuinka käy. Rauhoittuuko vatsa, normalisoituuko kakka. Jos, niin hienoa, vatsa ei kenties ole valmis vielä maidolle, sillon anna aikaa ja katso uudelleen vaikka parin kuukauden päästä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat