Vierailija

Kommentit (17)

Ainoa vaan se, että käyttöikä jäi lyhyeksi. Tenava oli jo puoli-istuvassa asennossa 4½kk:n iässä, muuten ei viihtynyt rattaissa. Tällöin siis vaihdettiin jo istumaosa.

Se riippuu siitä minkä merkkiset vaunut ottaa. Ystävälläni on jotkin Haberkornit (miten ikinä se kirjoitetaankaan) ja niissä on todella pieni sekä ratasosa että se pehmeä koppaosa, eikä tosiaan mitkään lämpimät. Itsellä on Happy Baby merkkiset pehmeällä kantokopalla ja 1-vuotias mahtuu ihan reippaasti nukkumaan vielä sekä rattaissa että kantokopan sisällä. Siis jos sitä lämpöpussia vielä tarvittaisiin. Mikäli aiot ostaa yhdistelmät/kuomarit niin pehmeästä kopasta saa lämpöpussin myöhempää käyttöä varten, jos otat kovan kopan joudut ostamaan lämpöpussin jos sitä tarvitset. Mutta jos on tarkoitus pitää vaunut vaunuina ja käyttää sitten erikseen rattaita niin mikäs siinä sitten, ota kova koppa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ennen kaikkea valittiin se siksi, koska asutaan hissittömän kerrostalon kolmannessa kerroksessa, pehmeällä kopalla helppo kantaa portaita.Mutta oli myös ihanan lämmin pakkasilla!

En hennoisi talven tuulessa ja tuiskussa mennä vauvan kanssa jossain lämpöpussiviritelmässä.Ja hyvin mahtuu nukkumaan kopassa vieläkin, ikää kohta 7 kk ja reippaan kokoinen vauva.

Siinä vauvaa saa nukutettua sisälläkin ja tuntee siinä yöllä olonsa turvalliseksi, kun ei pääse liikkumaan. Lisäksi kopan voi ottaa vaikka sänkyyn viereen. yms... hyviö syitä löytyy muitakin esim turvallisempi.

- kovan pohjan saa irti ja pussia voi käyttää vielä isollakin lapsella lämmikkeenä rattaissa, eikä tarvitse ostaa esim. lampaantaljaa

- voit kasata rattaat niin, että koppa on siellä mukana, kovan kopan joutuu irroittamaan ja sille pitää olla enemmän tilaa esim. autossa

- kevyet nostaa esim. autoon, kovalla kopalla painavammat

- helppo säilyttää, koska vie vähän tilaa, eikä erillistä ratasosaa ole

Vaunut Emmaljunga Classicit ja kova koppa, johon ostin pehmeän kantokassin, jonka sai koppaan sujautettua. Siihen kantokassiin lampaantalja ja äp:n makuupussi, niin eipä tarvittu toppavaatteita paitsi ihan hirveillä pakkasilla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat