Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meidän 2v on ykhtäkkiä tehnyt syömä lakon. Viiliä ja leipää kyllä syö, niitäkin huonosti, mutta lämmintä ruokaa ei suostu syömään ollenkaan. Joskus saattaa muutaman lusikallisen ottaa. Muuten lapsi ihan terveen oloinen, mutta syöminen mättää. Onko tämä jokin ikään kuuluva vaihe vai mitä ihmettä....

Kommentit (6)

Välillä syö kuin hevonen ja välillä kausia että syö todella vähän.Jos lapsi on normaalipainoinen ja muuten hyvinvoiva niin ei mitään syytä huoleen.

Älä nyt yhdestä kahdesta päivästä vielä huolestu. Kyllä noi lapset yleensä tarpeeksi ravintoa saavat vaikkei se meistä aikuisista aina siltä tuntuisi. Jos alkaa meneen viikko ettei syö muuta, niin sitten kannattaa jo vähän selvitellä MIKSI ei syö.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lääkäri ja sh sanoivat, että se on vain 2-vuotiaan uhmaa (hei haloo, noin pienikö muka pitäisi syömälakkoa uhman takia??) Lapsen äiti yritti moneen otteeseen sanoa, että hänestä lapsella on joku vikana, mutta häntä ei kuunneltu, vaan lasta PAKKOSYÖTETTIIN sairaalassa. Lopulta kun lapsi ei suostunut ottamaan pisaraakaan enää suuhunsa, lääkäri tajusi tarkistaa lapsen ja tällä oli ruokatorvi todella pahasti tulehtunut :-( :-( Voi vaan kuvitella sitä tuskaa mitä jokainen ruokapala pakotettuna on voinut tuottaa.Eli äidit, luottakaa intuitioonne ja hakea apua vaikka toiselta lääkäriltä, jos ei ensimmäinen usko!Ja ap, en vielä usko, että teillä olisi näin pahaksi menossa, voi tuon ikäisellä olla päiviä jolloin ei vaan ruoka maistu. Toisaalta aika aikaisin kannattaa alkaa tutkia esim. allergioita. Jos tulee kipuja ruoasta, niin ei se ruoka silloin maistu.

Pitääkin tota Sanasolia käydä hakemassa. Tyttö kyllä juo maitoa, vettä, mehua ja kaakaota, eli en kauhean huolestunut vielä ole. Mutta apteekissa taidan kävästä huomenna, jos lapsi ei tänäänkään ole mitään syönyt.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat