Seuraa 

Kannattaako vuoden ikäistä enää opettaa tuttipullosta syömään, kun tissistä vieroitus on käsillä?

Tällä hetkellä pojalle ei kelpaa muu kuin lusikka ja tissi. Eikä edes syö mitään sormiruokaa.

Nokkamukista on välillä juonut vettä, mutta useimmiten vaan työntää sen pois.

Poika on lisäksi mega-allerginen, eli erikoiskorviketta tulee juomaan vieroituttuaan.Esikoisemme joi pikkuvauvana pari kertaa tuttipullosta, mutta ei sitten siihen innostunut ja joi vuoden iästä lähtien nokkiksesta. Hän ei kuitenkaan ole ikinä juonut maitoa (tai muitakaan maitotuotteita, paitsi kaakaota) sitä suositeltua 5-6dl päivässä.

Pelkäänkin että käy niin, ettei vuosikkaamme juo " maitoa" tarpeeksi, ja jää ravintoaineet vähiin, kun on muutenkin suppea ruokavalio (äm:n lisäksi 4 ruoka-ainetta).Ja onko vieroitus sitten vaikeaa myöhemmin? Sitten kun maito ei enää ole niin tärkeä ravitsemuksellisesti ja ruokalistakin olisi laajentunut.Kiitoksia neuvoista! =)

Kommentit (1)

Tuttipullolle jos kerran nokkamukia on kokeiltu! Jos olet sitä mieltä ettei lapsi saa tarpeeksi Maitoa juomalla niin voihan sitä laittaa vaikka vähän kerrallaan ja monta kertaa päivässä. Ja tuo 5dl maitoahan kattaa myös ruuat eli kun ruuasta ja juomisesta saa sen 5dl maitovalmisteita niin se on hyvä. ja tavallista mukia ilman imu osaakin kannattaa koittaa sieltä tulee kerralla aika paljon ja vaatii vanhempien apua ensimmäiset kerrat mutta on niin " isojen lasten" hommaa että vois toimia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat