Seuraa 

Onko hyviä kirpputori-ideoita tai liikkeitä jotka myyvät halvalla tai käytettynä vauvatarvikkeita? Sitten olen kuullut että joskus järjestetään vauvatarvikkeiden kirppiksiä, olisiko jollain tietoa missä ja kuinka usein?

Kommentit (8)

Jos sua kiinnostaa, niin myyn ihan kirppishintaan, jos tulet täältä hakemaan. Vaatteista löytyy sekä poikavaatteita että tyttövaatteita ja lisäksi paljon unisex-vaatteita.Laita mailia, jos kiinnostaa:kumatika@cc.helsinki.fiJa vaatteet ja muut tavarat sijaitsevat Espoossa, Mankkaalla.

Täällä Espoon suunnalla on tosi monta, tosin paikat hieman vaihtuu, mutta kaksi pysyvää on Lafkan Kauniaisissa ja Mankkaalla Carousel. Lepuskin paikka myös kiva. Minusta myös jossain Espoonlahden suunnalla on joku, en muista paikkaa enkä nimeä, kun siellä en ole käynyt. Sitten jossain siinä suht Tilkan kohdalla Pikku-Huopalahdessa on ainakin ollut kans yks, siinä halvimmat hinnat, mutta se oli melkoisen sekava. Lafkan on ihan paras, mutta hinnat myös sen mukaiset. Ihan tavallisista kirppiksistä joku Myyrmäkihallin, Jäähallin tai Vermon kirppis vois olla siedettäviä löytää ihan pienelle ja niissä hinnat tietysti sitten halvempia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Huomasin, että monessa viestissä mainittiin Espoon käytettyjen lastenvaatteiden liike, mutta osoite puuttui. Zico sijaitsee Tulkinkuja 1:ssä Leppävaarassa. Siellä on myynnissä lastenvaatteiden lisäksi leluja, rattaita ym. lastentarvikkeita sekä äitiys- ja naistenvaatteitta, kenkiä ja laukkuja.Esim.Länsiväylä lehdessä ilmoitetaan lastentarvikekirpputoreista.Ainakin MLL järjestää kirpputoreja ympäri Espoota keväisin ja syksyisin.

ihan keskustassa, joten sinne pääsee hyvin junalla. Voit yhdistää samaan reissuun tuon Leppävaaran paikan kanssa, junat ELSU menevät Leppävaarasta Kauniaisiin.Krunikassa on myös käytettyjen lastentarvikkeiden liike Konkoraka osoitteessa Mariankatu 24. En ole itse vielä käynyt, mutta tarkoitus on kyllä mennä.

Espoossa, Leppävaarassa on käytettyjen lastenvaatteiden liike! Siellä ainakin viimeksi vieraillessani oli ihan hyvää vaatetta ja myyjä ottaa aina kausittain myyntiin,, eli nyt on kesävaatetta tarjolla!

Lähellähän tuokin on ja tavaraa on paljon:http://www.viirinkirppis.fi/yhteystiedot.htmVauvatarvikkeita liikkuu paljon ihan tavallisilla kirpputoreilla. Vaunuja ym. olen nähnyt myynnissä myös Kirpputorimaailmassa, Maitikkakuja 2, Vantaa.Klaukkalassa on järjestetty myös varsinainen lastentarvikekirppis keväisin ja syksyisin. Huhtikuun alussa oli viimeksi ja varmaan syksyllä seuraava. Tällä palstalla on kyllä mainostettu kirppistä, kun ajankohta lähestyy.Näin keväisin on myös kirpputoreja avoimissa päiväkodeissa ja leikkipuistoissakin.Sitten on tietysti tämän palstan Osta ja myy-ilmoitukset ja Huuto.net.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat