Vierailija

Pitikö yömaidot ottaa väkisin pois vai päättikö vauva itse selvitä ilman ruokaa?Jos otit väkisin pois niin teitkö sen kertarysäyksellä vai pikkuhiljaa?Kannattaisikohan puolivuotiasta vauvaa opettamaan jo pois yösyötöistä? Neuvolassa kehotettiin näin tekemään, mutta itsestä se tuntuu ehkä vielä liian aikaiselta. Vai " liioittelenko" vauvani pienuutta?

Kommentit (17)

mutta nälkä ei ollut, lutkutti vain hetken ja nukahti taas. Neuvolassa sanottiin, että tuon ikäinen tarvii enää max 1 krt/yö tissiä. Lopetin kerta heitolla! Pari kertaa kyllä yritin, josko vauvalla sittenkin ois nälkä, mutta ei sillä ollut. Pidin sitten lempeän unikoulun. Eli silittelin vauvan uneen. 2-3 yötä meni, ennen kuin vauva alkoi nukkumaan 6 h yöunia.

Jos syö monta kertaa yössä vielä, niin minä suosittelisin jättämään ensin yhden syötön pois.

Meillä vähennettiin yösyömisiä pikkuhiljaa 8kk:n iästä. Silloin söi vielä 3-4 kertaa yössä ja vähensin ensin kahteen syöttöön.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

yö" syönnit" noin 8kk:n iässä. Ei se mitään syömistä enää ollut, vaan ihan puhdasta tissiriippuvuutta. Tissi piti saada suuhun, ja heti nukahdettiin...Unikoulu (tassuttelu) auttoi parissa yössä.

Lapsi heräsi tunnin välein ottaakseen pienen huikan ja heräsi havahduttuaan, ettei tissi olekaan enää suussa. Niinpä lopetin yötarjoilut kertaheitolla. Kolme yötä taisi mennä, sitten nukuttiinkin taas yöt putkeen.

Nokkapulloon vaihdoin 6 kk ikäsestä kun oppi nokkiksen. Vielä ottaa nokkamukin 1,5- vuotiaana petiin muttei juo siitä..Kakkonen oli 6 kk kun loppu yösyötöt ja annettiin vaan tutti. Viikon kiukuli ideaa vastaan.

Sitä ennenkin poika olisi ollut yöt syömättä, mutta me heräteltiin häntä, kun " kaikkien muidenkin vauvat syövät yöllä" . Nyt olemme luovuttaneet ja poika nukkuu klo 21-07, putkeen ja syömättä. Mielelläni häntä syöttäisin yölläkin, mutta kun hän ei halua...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat