Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Moi!Tulen tänne Vauvat-osastolle kyselemään, kuinka teillä onnistui tytön/pojan saaminen ja onko kukaan yrittänyt yourdays.comin avulla?Itselle yourdays kertoo tyttöpäiviksi kp 8-10 ja poikapäiviksi kp 11-13. Näinköhän se onnistuisi? Tietty kumpi tahansa olisi tervetullut mutta tyttö kuitenkin olisi haaveissa.Vieläkö te jo vauvan saaneet muistatte näitä asioita? :)

Kommentit (2)


jos nyt syötin arvot oikein. (Vaimon kuukautiskierron yksityiskohdat parin vuoden takaa ovat muistissani hieman hämäriä..)Koti-inssillä tehtiin ja tuossa kierrossa tehtiin vain yksi inseminaatio, eli tiedämme myös hedelmöittymisajankohdan melko tarkasti.Niinhän ne sanovat, että jos hyvissä ajoin yrittää niin tulee tyttöjä mutta jos menee viime tinkaan niin poikia. Mutta tiedän kyllä eläviä esimerkkejä tämän teorian kumoamiseksi molempiin suuntiin..

En ole aiemmin kokeillut kyseistä juttua mutta kävinpä nyt mielenkiinnosta kokeilemassa. Tyttömme täytttä kyllä jo kohta vuoden mutta näytti onnistuvan kokeilu myös vuoden 2004 puolelle.Niillä tiedoilla jotka sain kun kokeilin, olisi lapsen pitänyt olla poika mutta toisin kävi. hedelmöittymisajankohta on aika tarkkaan selvillä, koska tulin raskaaksi inseminaatiosta ja inssipäivän + 2 seuraavaa päivää olisi pitänyt olla poikapäiviä.Olisi kyllä hauska kuulla miten muille on käynyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat