Seuraa 

Onko muilla samaa ongelmaa? Kamala allergianuha ja muutenkin huono olo. Oleminen on todella hankalaa. Lääkäri ei vielä luvannut mitään lääkkeitä käyttöön, ei edes nenäsumutteita, kun mennän vasta alkuraskautta (rv8+2). Onko jotain poppakonsteja, millä oloa voisi helpottaa? Vai pitääkö vaan kärsiä ainakin ensimmäisen kolmanneksen yli?

Kommentit (4)

..kysyin, kun oireet tuli niin yllättäen. Soitin äsken sedälleni, joka on lääkäri (ei ollut tarkoitus vielä kertoa raskaudesta sukulaisille, mutta olo pakotti hätäratkaisuun). Lupasi huomenna kysyä korvalääkäriltä neuvoa. Jos sieltä löytyisi apua. Täällä pienehköllä paikkakunnalla on vähän nihkeää lääkäreiden kanssa, kun yksityisiä lääkäriasemiakin on vain yksi ja sinne saa jonottaa melkein yhtä kauan kuin kunnalliseen.

Ekassa raskaudessa käytin flixonasea ja nyt sain olikohan nasonex nenäsumutetta ja tietty silmätippoja. Mitään tabletti muotoisia allergialääkkeitä ei annettu käyttää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ekana tulee mieleen, että kävithän varmasti kunnon lääkärillä? Eli ei siis neuvolan lääkärillä eikä gynekologilla? Sis tarkoitan allergologia, joka tietää kaikki allergialääkkeet ja myös ne raskaana olevalle sopivat. Yksityispuolelta ainakin löytyy hyviä allergologeja. Monet kärsivät ihan turhaa vaivoista, kun kenties joku apu on.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat