Vierailija


Työpaikka odottaa ja hoitopaikkakin olisi tiedossa. Lapset olis 3,5v ja 1v8kk hoitoon mennessään. En vaan osaa millään päättää mennäkö töihin vai jäädäkö vielä vuodeksi kotiin. Järki ja sydän repivät kahtaalle.Toisaalta lapset on pieniä vain kerran ja pienemmälle koti olisi ehdottomasti se parempi paikka. Isompi kyllä kaipaa seuraa, mutta ehkä kerhopaikka riittäisi? On ihanaa kun elämää ei sävytä kiire ja syyllisyys tekemättömistä töistä.Toisaalta töissä tapaisi ihan oikeita aikuisia ihmisiä ja saisi tehdä aikuisten juttuja :-) Eikä kotonakaan aina niin herkkua ole uhmaikäisen kanssa päivästä toiseen samaa. Ja tietysti myös vähän pelottaa että miten sitä osaa enää mitään kun on monta vuotta poissa. Ja olisihan se rahakin hyvä juttu.Tosin vanhana tuskin kaduttaisi ettei ole tehnyt enemmän töitä mutta voi kyllä kaduttaa ettei ollut lasten kanssa kun oli mahdollisuus.En millään osaa tehdä näin suurta päätöstä kun on niin lukemattomia seikkoja puolesta ja vastaan :-(Kommentit (3)

mutta olen vielä 1,5 v. vuotta kotona, silloin esikoinen on 3 v. ja kuopus 1,5 v. Käymme kyllä kerhoissa ja näen äiti-aikuisseuraa, mutta mä kaipaan töihin jo. Haluan osallistua mielenkiintoisiin projekteihin ja jutella kollegojen kanssa.Jos viihdyt kotona, niin sinuna jäisin kotiin vielä vuodeksi. Se on lyhyt aika elämässäsi, mutta voit myöhemmin katua jos et jäänyt kotiin. Yleensä ihmiset katuvat sitä mitä eivät tehneet ennemmin kuin sitä minkä tekivät.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jollei ole taloudellista pakkoa mennä töihin. vuosi lisää kotona on lapsille pitkä aika varttua rauhassa, mutta aikuiselle se on lyhyt aika tehdä töitä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat