Seuraa 

olen ostamassa oran duoletto käytetyt vaunut, ja haluaisin niistä vähän kokemuksia, miten renkaat kestää, onko kevyet työntää yms.

Kommentit (5)

Tosin kerrostalomme hissiin eivät muut olisi mahtunutkaan eli ihanat, kun ovat niin kapeat. Lapsilla tietysti vähän ahtaampaa. Meillä mennyt suht kevyesti pitkätkin rataslenkit kyseisillä vankkureilla. Olleet käytössä vielä nytkin, kun lapset kohta 3v. Kohta pitäisi pistää omatkin myyntiin. Ainakin meidän vaunumme ovat olleet laadukkaat, kun ovat vielä kotimaisen valmistajan tekemät. Nythän vastaavat uudet mallit on tehty Kiinassa ja sen huomaa laadussa ainakin meidän Ora Mallan tuplarattaissa, vaikka nekin ihan ok ovat.

Meillekin ostettiin käytettynä Oran duoletot, en nyt muista mitä vuosimallia. Meillä ovat olleet tähän asti käytössä mutta nyt aiomme siirtyä ilmojen lämmitessä pelkkien matkarattaiden käyttöön. Lapset siis 1v.

Mukavan kapeat yhdistelmät ovat mutta kuitenkin sisätilaa ihan kohtuullisesti. Monenlaisessa maastossa tultu kuljettua ja hyvin ovat kulkeneet sekä kestäneet.

Miinuksena ehkä se, että ovat painavat autoon nostettaessa.Enna

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Myin ne jokin aika sitten pois, mutta olivat aivan ihanat rattaat, kevyet työntää ja mahtuivat tosiaan hyvin kauppojen ovista. Mutta meillä tuli ahdasta istumisessa vähän yli 2-vuotiaana ja sitten hankinkin tilalle 3-pyöräiset rattaat, jotka ovat lapsille tilavammat, mutta taas eivät mahdu kauppojen ovista sisään. Suosittelen kuitenkin Duolettojen hankkimista.

Tosin muista vaunuista ei ole kokemustakaan..

Pyörät ovat oleet talvikeleillä tukevat ja kesälläkin päässee vähän hankalammassakin maastossa hyvin liikkumaan. Ja kapeus tietty plussaa, niin on helpompi mahtua ovista ym. Käsittääkseni kapeudesta ei ole kuitenkaan tingitty kopan tilavuudessa, vaan aisat ja pyörät ovat samalla kohtaa (joissain vaunumerkeissä kaiketi pyörät tulevat sivulta vähän ulommas, joka lisää leveyttä).

Hieman kyllä mietityttää, miten lapsemme (nyt 5,5kk) mahtuvat nukkumaan päiväunia niissä vierekkäin toisiaan hirveästi häiritsemättä, kun kasvavat. Erityisesti kesälläkuumalla, kun makuupussit täytyy ottaa pois. Mutta se ongelma lienee kaikissa vierekkäisissä vaunuissa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat