Vierailija


Jouduin yllättäen kolmanteen luokkaan opeksi ja tarttis jotain tutustumisleikin tynkää ekaan päivään. Luulin, että menis ihan vanhalla rutiinilla, mutta olen ihan jäässä :).Mielessä on vaan läpsy, nimibingo... muuten lyö tyhjää.

Kommentit (8)

Tai sitten otat rullan vessapaperia.

Jokainen saa ottaa sen verran paperia kun luulee tarvitsevansa esim. yökoulussa/luokkaretkellä/viikonloppuleirillä.... Kun jokainen on saanut palansa, niin jokainen kertoo niin monta asiaa itsestään kuin on paloja ottanut.Lisää leikkejä löytyy ainakin mll:n sivuilta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eka piirissä sanoo nimensä ja vaikka mistä tykkää/itseään kuvaavan adjektiivin tms. Seuraava sanoo ekan +omansa, seuraava taas edelliset + omansa, kunnes viimeinen luettelee kaikki.Sitten on tää korttijuttu, jonka voi tehdä myös tutustumisleikkinä. Varaat erilaisia postikortteja tai muita kuvia. Jokainen valitsee niistä yhden, joka kuvaa itseä, omaa elämäntilannetta, tuntoja sillä hetkellä tms. ja kertoo siitä sitten muille.

Joka kierrokselle annat aiheen/kysymyksen, johon kaikkien pitää vastata nopeasti ja lyhyesti. Esim. harrastuksesi, lempiruokasi, sisarustesi lukumäärä, kesäsuunnitelmasi, mukava asia jne. Jos ei halua vastata, voi sanoa " ohi" ja antaa pallon seuraavalle.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat