Vierailija

Harkitsen parhaillaan ehkäisykeinoa. Suositelkaa mikä paras! Pitkäaikaiseen käyttöön, ei suunnitelmissa perheenlisäystä muutamaan vuoteen.

Kommentit (2)

Kuparikierukka on muovista ja sen ympärille kiedotusta kuparilangasta valmistettu ehkäisin, jonka lääkäri asettaa kohtuonteloon. Kuparikierukan ehkäisyteho kestää kolme tai viisi vuotta riippuen valmisteesta.Ehkäisyteho

Kuparikierukan tarkkaa vaikutustapaa ei tunneta. Kierukassa olevan kuparin pinta-alan lisäämisen on todettu parantavan ehkäisytehoa. Kuparikierukka aiheuttaa kohdun limakalvolle steriilin tulehdusreaktion, joka heikentää siittiöiden hedelmöittämiskykyä heikentämällä niiden kulkua munatorviin. Se muuttaa myös munatorvien eritteen sukusoluille epäedulliseksi ja häiritsee siten hedelmöittymistä. Useimmiten hedelmöittyminen estyykin kokonaan. Kierukan ehkäisyteho perustuu toissijaisesti siihen, että se estää munasolun kiinnittymisen kohdun limakalvolle. Munasolun irtoamiseen kierukka ei vaikuta, vaan munasarjat jatkavat toimintaansa normaalisti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat