Vierailija

Voiko joku väittää, että oisivat olleet kauniita noi naiset? Musta ne näytti kyllä ihan meikatuilta miehiltä. Kaikki naiset oli kuin jostain drag-showsta! Ehkä olen tyytyväinen itseeni tällaisena, sellua siellä ja täällä, ja perhe, joka tykkää. Olipa kamala dokumentti!

Kommentit (26)

jos olis nähnyt ilman niin pitkätukkamieheksi olis veikannut.

Ja todellakin ihan anoreksiaan verrattava sairaus :/ . vaikka ranteet paukkaa niin silti on jatkettava. Siinä oli muutes yksi " kaunis" suomalainenkin joka tuli niissä olympia-kisoissa toiseksi :D

Saavutus sinänsä:)

Mutta kyllä sen steroidien nappaamisen huomasi vartalon lisäksi myös naamassa, aika paha akne ja piirteet olivat miehistyneet ja ÄÄNI!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kasvuhormonia ja testosteronia on vedelty naamaan. Katsoin ja piti jonkun kerran peittää käsillä silmät, oli niin oksettavan näköistä. Naisellisuus oli niistä kyllä kaukana. Ja se itsensä myyminen netissä, sellainen pornopyllistely...sairasta.

syöneensä hormoneja. Muistaakseni kiersi kysymyksen vastaamalla, että ei tähän kuntoon pääse pelkästään hormoneja syömällä, tarvitaan hirmuisesti työtä.

eikö tuo Englantilainenkin ollut hakeutunut Jenkkeihin juuri siitä syystä, että valloissa olisi löysempi asenne steroidi ym. käyttöön. Hänellä olisi vapaammat kädet muokata kehoaan ja ulkoista habitustaan siellä.

Fitnessnaiset ovat vielä naisellisia sopusuhtaisine lihaksineen, mutta nämä kehonrakentajat näyttävät jo todella vompateilta. Kasvot todella puustaveistetyt, viiksikarvoitusta ja miehekäs ääni + kävelytyyli. Silti silikonein hankitut naiselliset muodot...Voi ei. Säälittävintä oli tuo nettisivun pyörittäminen, tosi epäurheilijamaista minun mielestäni.

kun hormoonienkäytöstä vihjailtiin. Miks ihmeessä keharit ei voi tunnustaa reilusti, kuinka " dekaa ja testoa tulee välil otettua mm" vaan ne häpeävät ja saavat kauheat pultit aiheesta. Ei se " eukko" suoraan sitä tunnustanut, sen vanhemmathan totesivat, ettei siel muuten pärjää. Muija itse rupes paasaamaan kuinka kovaa työtä se on. No , eipä tuollaiset lihakset ihan ilman työtä tule, mutta kyllä niihin hormooneitakin tarvitaan. Siinä on sitten sydänlihas kovilla ja sisuskalut myös. Klitoriskin varmaan 10cm, eli hyvää vauhtia mieheks muuttumassa, kuten äänestä ja kasvoista näki

Hah! Äänetkin oli niillä " naisilla" niin miesmäiset että huhheijaa! Möreämmät kuin omalla miehelläni. Kyllä teki pahaa katsoa, enkä voinutkaan kokonaan katsoa. Kävi suorastaan oksettamaan moinen sairaalloinen touhu. Tuo on minusta täysin suoraan verrattavissa johonkin anoreksiaan ja bulimiaan. Minäkuva on täysin vääristynyt. Säälittävää touhua.

toi lihaskimppu ihan normaalikeinoilla tulla raskaaksi, jos on 15-vuotiaasta

harrastanut kehonrakennusta ja vetänyt hormooneita.

Oli ne kyllä hirveitä, ne isot silikonirinnat oli huippu

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat