Seuraa 

Tyttäremme (5kk) on ollut aina kohtuu hyvä nukkumaan. Yöt ovat menneet yhdellä tai kahdella rauhallisella 10min tankkauksella. Se mikä meillä tökkii on se, että vaipat ovat aina läpensä täynnä. Vaipan joutuu vaihtamaan 2 kertaa yössä, tai muutoin tulee yli äyräiden. Joskus kun tyttömme on innostunut nukkumaan esim 5 tuntia putkeen on se saattanut johtaa siihen, että yöllä on jouduttu vaihtamaan pissaset yövaatteet ja lakanat. Todella rasittavaa. Joudun siis murehtimaan vaippojen kestokykyä/imukykyä vaikka tyttö hyvin nukkuisikin. Tyttömme lemppari uniasento on mahallaan. Vaippojen etuosassa on aina vähemmän imupintaa, joten ongelma juontuu osittain tästä. Käyttämämme vaippamerkki on Libero Baby Dry. Olemme kokeilleet esim Huggies vaippoja, mutta apua vaihtamisesta ei ole ollut. Painiiko kukaan muu tällaisen ongelman kanssa?? Onko asia nyt niin, että tyttö tankkaa vaan niin hirmuisesti että pissaa lorisee yli vaippojen sietokyvyn ja että tilanne helpottuu vasta sitten kun joskus oppii pois yösyötöiltä? Kääk -- joutuuko kaikki yösyöjien äidit vaihtamaan vaippoja 2 kertaa yössä???? Olis niin ihanaa kun yöllä ei olis muuta ko pelkkä tankkaus. Sais itekki taas paremmin unen päästä kii.

Kommentit (6)

että kannattaa tosiaan kokeilla isompaa vaippaa! Meillä ainakin auttoi!

Päivällä käytetään 3-6 kg vaippaa ja yöllä 5-8 kg. ja liberot on käytössä.

tyttö painaa 4.8 kg. Tosin vaihdan sen kerran yössä ettei vahingossa mene yli.. Pissaa tyttö meilläkin aika reilusti.

pojan 3kk kanssa. Pahimmillaan sänky kastui 3x yössä! Kunnes kokeilin Lidl vaippoja. Ovat ainoat mitkä pitävät koko yön ja vielä edullisia. Niin vaan Liberot ja Pampersit kastui meillä läpi. Kaksoissiskolla ne riittävät mutta poitsu pissaa enemmän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on ollut samaa ongelmaa, kunnes huomasin, että paljon pissaavalle kannattaa ottaa reilumpi vaippakoko. Esim. 6-7-kiloisen kannattaa suosiolla käyttää niitä 7kg eteenpäin olevia vaippoja. Näyttävät reiluilta päällä, mutta laittaa napakasti kiinni, niin on hyvä.Meillä on tyttö 6.5 kg nyt ja ne 4-9 kg vaipat on auttamattoman pieniä jo tälle megapissaajalle.kun vaippakin sai uuden nimen. Käytämme siis Pampersin baby Dry vaippoja. Tämän hetkinen vaippakoko on up to 13kg ja tyttömme on 7kg. Joskin täytyy heti mainita, että asumme ulkomailla ja vaippojen koko tuntuu olevan eri kuin mitä Suomessa myytäviin Pamper baby Dry paketteihin on merkitty. Nyt kun aloin miettimään, niin Suomessa myytävä up to 9kg on saman kokoinen kuin täällä tuo up to 13kg vaippa. Joskus kaverin kans verrattiin. No, jos joskus reissaatta ulkomailla niin tosiaan tämmöiseenkin saattaa törmätä. Ehkäpä jo ostamme tosiaan isompia vaippoja yöksi. Hih, ei sentään tarvi niitä uimavaippoja ostaa=). Uniasennon vaihtaminen ei ole mahdollista, ellen sitten istu vieressä tyttöä läpi yön kääntelemässä. Tyttö ei viihdy selällään enää millään, ei edes päiväseltään. Kun laskee sänkyyn, se on max 10 sekunttia kun on jo mahalleen kääntynyt. Sama homma jos koettaa käydä kesken yön kääntämässä.

Olemme käyttäneet vauvalla melkein koko ajan Pampersin Active Fit vaippoja ja kertaakaan ei ole tullut pissoja sänkyyn! Siis en kertaakan ole joutunut vaihtamaan lakanoita pissojen takia. Ihan turha on meillä ollut kumilakana... Muutenkaan ohivuotoja ei tue juuri koskaan. Johtuu aika paljon vaipan joustavuudesta eli sen voi laittaa paljon tiukemmalle kuin muut vaipat.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat