Vierailija

Tarviiko jotku pikkulahjat/karkit ostaa kaikille???

Viimeksi ostin jotain pientä, mut se on mielestäni tosi turhaa...

Kommentit (5)

voi olla vaikkapa xylitoli purkkaa/tarroja tms pientä. Pullonpyöritys lahjoja avatessa on " must" ja lapsista aina yhtä hauska ohjelmanumero. Meillä on ollut myös donitsin syöntikisat, donitsit ripustettu naruun ja piti syödä ilman käsiä, nopein voittaa. Täällä palstalla joskus mainittu " myrkkykarkki" kuullosti hauskalta. Vanhat numero ja tuolileikit ovat aina yhtä hauskoja. Hämyvalaistu disko jonnekin huoneeseen on myös hitti. Kannattaa olla ohjelmaa muuten menee helposti yleiseksi riehumiseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meillä oli tuttu tekemässä kasvomaalauksia, se oli tosi hitti! Tuolileikistä tykkäävät yleensä myös. Soita musiikkia, ja kun musiikki pysähtyy jokaisen pitää jäädä siihen asentoon missä on, jos liikahtaa, tippuu pois. Osta saippuakuplia ja laita pihalle puhaltelemaan niitä (se voisi olla se aarre).... Rikkinäinen puhelin. Myrkkykarkki. Onhan noita ideoita! Onginta ehkä jo liian " lapsellista" 8-vuotiaalle.

mutta jos on sosiaalinen paine, että jotain pitää olla, niin sitten ehkä pikkuyllätykset jossain leikissä, aarteenetsinnässä tms. Jos tarjoituihin ei sisälly karkkia, niin yllärihän voisi olla vaikka karkkia ja xylitol-purkkaa.Pinnit, tarrat yms. on varmasti mieleisiä, mutta mun mielestä vähän turha tapa.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat