Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

TAPPAJAN MIELENLAATUTämä on aito psykologinen testi.Olipa kerran tyttö. Äitinsä hautajaisissa hän tapasi pojan, jota ei tuntenut. Tytön mielestä poika oli uskomaton, kerta kaikkiaan unelmiensa mies. Hän rakastui poikaan siinä paikassa, muttei koskaan tullut pyytäneeksi hänen puhelinnumeroaan. Sitten.. Muutamaa päivää myöhemmin tyttö tappoi oman sisarensa.

Kysymys: Mikä oli tytön motiivi murhata siskonsa?Mieti asiaa hetken aikaa ennen kuin katsot vastauksen alempaa.> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

> > >>

>

VASTAUS: Tyttö toivoi, että poika ilmestyisi taas hautajaisiin.Jos vastasit oikein, ajattelet kuin psykopaatti.

Tämän testin kehitti kuuluisa amerikkalainen psykiatri testatakseen, onko henkilöllä tappajan mielenlaatu. Monet pidätetyistä sarjamurhaajista osallistuivat kokeeseen ja vastasivat oikein. Jos vastasit väärin, hieno homma! Jos ystäväsi vastaavat oikein, ehdotan että otat heihin välimatkaa.Sivut

Kommentit (40)


ajattelin että joko se mies oli siskon mies, tai että siskoksille oli tullu pahaa riitaa äidin perinnöstä (ja mies mainittiin jutussa vaan hämäyksenä) tai että siskolla oli jotain tekemistä äidin kuoleman kanssa (taas mies hämäyksenä mukana jutussa).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poikahan oli tuntematon ja jos olisi myöhemmin paljastunut siskon poikaystäväksi, niin silloinhan päähenkilöllä ei olisi syytä harmitella, ettei yhteystietoja tullut vaihdettua.No, en ole Mensan jäsen enkä matemaatikko, vaan tyhmä psykopaatti.

ja varsin mieltäylentävää olisi alkaa diagnosoida lähipiiriään noin karkealla tavalla, " parantumaton psykopaatti" - no luonnehäiriöstä puhumattakaan. Antaa sen käsityksen, että kaikki narsistiset piirteet, " luonnehäiriöt" olisivat parantumattomia ja ongelmasta " kärsivät" yhdestä puusta veistettyjä, ympäristöään paatuneesti manipuloivia sadisteja.

Ja oikein vastanneet, kaikki psykopaatit ei tapa (suinkaan), mutta ovat taakaksi lähipiirilleen AINA. Ja olen vakuuttunut, että tällä palstalla on useita psykopaatteja ja häiriintyneitä.

kertaan läpi, enkä silti arvannut oikeaa vastausta....Ajattelin kuten joku aiemmin, että oli siskon poikakaveri...Tämän vastauksen halusin kertoa siksi, että Mensan testit mittaa juuri loogista ajattelua. Sitä en tiedä kuinka psykologit testaa. Mutta ainakin yksi normaalisti erittäin loogisesti päättelevä ei keksinyt toisia hautajaisia...

puhumattakaan, että kaikki psykopaatit olisivat psykopaattimurhaajia.Sen toki myönnän, että olen narsisti ja minulla on varmaan jonkinlaista persoonallisuushäiriö-problematiikkaa. Tosin teen töitä itseni ja henkisen kasvuni eteen.

Miten voi ajatella, että poika olisi luonnollisesti myös siskon hautajaisissa (jos poika olisi ollut pappi tai haudankaivaja niin ok, mutta tätä tietoa ei annettu).Toisaalta kovin moni psykopaatti ei toteuta kaikkia ajatuksiaan, pskoja on monen ison yrityksen firmassa ja siellä käyttävät kyllä valtaansa ja laskelmoivat saavuttaakseen kaiken mitä haluavat, toisista pittaamatta ja hyvällä omallatunnolla (psykolla ei ole omaatuntoa).On olemassa myös " white trash" psykoja jotka sitten ovat vähän tyhmempiä ja kärsimättömämpiä ja he tekevät rikoksia ja jäävät niisät useimmiten myös kiinni.

Psykopaatteja arvioidaan olevan jopa 3 prosenttia väestöstä, lievästi luonnehäiriöisiä vielä paljon enemmän. Siis monia pyörii tälläkin keskustelupalstalla (ei varmaan kenellekään yllätys kun seuraa näitä kirjoituksia...)Psykopaatin tuntomerkkejä:- suvereeni valehteleminen on yksi psykopaattien leimallisimpia piirteitä. Psykopaattia ei haittaa valheesta kiinni jääminen, hän vain muokkaa tarinansa uusiksi ja tosiasiat valheeseen sopiviksi. Hän ei piittaa, paljastuuko valehtelijaksi vai ei. Kerta toisensa jälkeen psykopaatti puhuu itsensä kuiville tilanteesta, jota sana umpikuja olisi tavallisessa elämässä liian laimea kuvaamaan.- Psykopaatti ei ole elokuvien veitsi kädessä kuolaava hullu, vaan keskimääräistä älykkäämpi, nokkela ja taitava keskustelija, joka saa ihmisiltä haluamansa ¿ rahaa, valtaa, seksiä ¿ viehätysvoimansa ja sosiaalisten kykyjensä ansiosta. Sosiaalinen suosio on luonnehäiriöiselle elinehto. Yleisin psykopaattien uhrien kysymys kuuluukin: Miksi annoin sen tapahtua? Kuinka saaton olla niin tyhmä?- Valehtelu, pettäminen ja toisen ohjailu ovat psykopaatille luontaisia lahjoja. He eivät pohdi tekojensa hyötyjä tai haittoja, ja empatiaan he ovat kyvyttömiä. Heille ei ole kehittynyt omaatuntoa.- Psykopaatit aiheuttavat kärsimyksiä erityisesti lähipiirilleen, perheelle, työyhteisölle tai vaikkapa uskonsisarille ja -veljille. Henkinen, fyysinen ja seksuaalinen väkivalta, uhkailu, kiristäminen ja alistaminen ovat psykopaatin peruskauraa. Hänelle muut ihmiset ovat materiaalia, jonka hän valjastaa palvelemaan omia tarkoitusperiään.- Psykopaatin persoonallisuus muutu.- Psykopaatilla on lähes yliluonnollinen kyky vainuta uhrinsa heikot kohdat, joita hän käyttää häikäilemättömästi hyväkseen päämääränsä saavuttaakseen. He ¿saalistavat¿ tilanteissa, joissa potentiaaliset uhrit ovat vailla seuraa: kontaktipalstoilla, sinkkuilloissa, risteilyillä¿" Jos joku on liian hyvää ollakseen totta, ei hän olekaan..."Löytyykö lähipiiristänne tällaisia ihmisiä?

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat