Vierailija

eli astiastoista kyse..lautasia meillä on 12 sinistä teemaa

12 lasista iittalan kakkulautasta

ja lasten muovilautasiajuomalaseina aino aaltoja 6kpl ja 6kpl joitakin muita nimettomiä laisejaja kahvikuppeja... ne onkin se ongelman ydin...eli i kuppeja on 6kpl kermansaven 2dl kuppeja keltaisina, sitten 12kpl isoja 3½dl mukeja jotaka ovat pastellisävyisiä, erivärisiä, nimettömiä

sitten 6kpl sinisiä teeman pikkuruisia kahvikuppeja asetteineen

sekä

joku 30v vanha nimetön 12hlön kahvikuppisetti asettineen..mitä kannattas tehdä? vipata kaikki pois ja hommata yhtä samaa sarjaa kaikki?

Kommentit (4)

sopivia ja sopivan värisiä. Valkoinen voisi raikastaa tummaa sinistä. Laseista ja kupeista luopuisin merkittömistä paitsi perintökupit 12 kpl nostaisin ylimmälle hyllylle odottamaan arvoistaan käyttöä. (jos siis pitäisin niistä, jos kamalat, täydentäisin Teemaa siltäkin osalta ja pistäisin hetkeksi ainakin perintökupit varastoon odottamaan, josko mieli muuttuu)

Laittaisin pois ainakin

6 nimetöntä lasia

12 isoa mukia (ne isot eriväriset)

ja EHKÄ ne kermansavet 6 kahvikuppia, jos muotokieleltään eivät sovi teemaan.Varastoisin vanhan 12 kahvikuppiastiaston, pois päivittäisestä käytöstä. Kaivat esiin sitten, jos on isot kekkerit.Sen jälkeen eläisin jonkin aikaa ja katsoisin mitä tartten ja kuinka paljon. Lisää sitten Aino-laseja ja Teemaan sopivaa juttua, esim valkoista Teemaa tai miksei sinistäkin. Teema on kiva, jos kattauksessa on kahta väriä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat