Seuraa 

Niin eli meillä on eteläparveke, johon aurinko paistaa lähes koko päivän. Nyt kun aurinko on alkanut porottaa yhä lämpimämmin, en ole enää uskaltanut laittaa poikaa (8,5 kk) iltapäivisin nukkumaan partsille. Aamupäivällä parvekkeella on vielä onneksi varjopaikka.

Onko kellään hyviä vinkkejä hyvistä auringonsuojista? Onko esim. aurinkovarjosta mihinkään vai pitääkö parvekkeella nukuttamisesta yksinkertaisesti luopua silloin kun arska sinne kuumasti porottaa?

Kommentit (3)

Meillä on kuuma terassiparveke ja kun muutimme tähän luovuin silloin 6 kk vanhan poikamme ulkona nukuttamisesta kokonaan. Siitä ei yksinkertaisesti tullut mitään kun poika on muutenkin kuumaverinen. Sopeutui omaan huoneeseensa päikkäriaikaan oikein kivasti.

eli parvekkeelle paistaa koko päivän. Ostimme partsille tumman bambuverhon joka ripustettiin toiseen laitaan niin parvekkeelle sai varjoa. Ei maailman kaunein viritelmä ehkä ulkoapäin katsottuna mutta viilentää kivasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

parveke on etelään ja koko päivän paistaa.Viime kesänä meillä oli ongelma tytön kanssa, hän kun ei suostunut sisällä nukkumaan. Laitoin ison aurinko varjon parvekkeelle auki ja tyttö vaunuihin sen alle. Päällä oli vain t-paita ja vaippa. VArjon alla oli viileämpi nukkua ja hyvin nukkui muutaman tunnin unia siinä. Hyvin vaan juotti ennen unia (meillä sen asian ajoi mukaan annettu maitopullo) ja harättyä sama juttu.Tänä kesänä olen ajatellut tehdä samoin, tosin nut nukkumass aon helmikuussa syntynyt poika:)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat