Seuraa 

Meiltäpäin täältä Lappeenrannasta ei löytynyt sopivaa kokoa Kavatin kengistä ja katson kavatin sivuja ja kenkiä voi tilata e-butikin kautta. Mutta mulla ei ole visa tai mastercard-korttia, joten onnistuuko tilaaminen? Luin ohjeita ja siellä oli jotakin rahojen tilille panosta, mutten aivan ymmärtänyt koskeeko myös Suomeen tilauksia? Ja miten muunnan kruunut euroiksi, mikä on kurssi?Olisiko joku muu yhtä hyvä merkki kuin Kavat? K-kenkä täällä myy Bundgaardin kenkiä hinta n. 60 euroa, en ole käynyt pojan kanssa sovittamassa käyvätkö pulleaan ja rintavaan jalkaan. Pojalla on sisäänpäin voimakkaasti taipuvat nilkat ja lättäjalka ja hän käyttää pohjallista, joten kengän pitäisi olla tosi hyvä ja tukeva.

Kommentit (6)

heille vielä itäisiä kruunun maita ;-).Mitoitus pitää paikkansa. Kavatin sivuilla on myös ohjeistusta, miten paljon pidempi jalanpohjamittaa kengän tulisi olla. Sandaaleista en ole koskaan ottanut yhtä paljon lisämittaa kuin umpinaisista kengistä. Uskoisin siis pienemmän koon riittävän lapsellesi.Muistelen, että tässä taannoin Kavatin sandaaleja ja kenkiä nettisivuilla verratessani olisin huomannut vastaavan kokoisten sandaalien olevan Kavatilla lyhyempiä pohjamitaltaan kuin muiden heidän kenkiensä. Se olisi kyllä ihan järkeenkäypää. Helpompaa ostaa yhtä kokoa. Ainakin minulle.

Itse tilasin pojalle kavatin kengät netistä, ei minultakaan kuluja otettu.Meillä on kanssa pojalla pohjalliset (samoista syistä kuin teillä) Pohjalliset on pojan varpaita noin 1,3cm pidemmät ja tilasinkin nuo kavatin kengät täsmälleen pohjallisten kokoisiksi. Millimitta piti tosi hyvin paikkansa. Otin sandaaleista koon 30 ja kävelykengistä koon 31 ja molemmat on sopivia.

Poika on tykännyt kengistä tosi paljon, joten ovat ilmeisesti jalkaakin sopivat! Pohjalliset menee kenkiin hyviin ja noissa sandaaleissa pysyvät edes vähän siistimpinä ja paremmin paikoillaan kun avonaisissa.Viime kesänä ostin pojalle Bundgaardin kengät. Sovitettiin ja myyjän mielestä oli hyvät. Mutta tekivät pojalle hirveitä rakkoja ja poika ei niitä suostunut laittamaan parin kerran jälkeen. käytiin sitten ostamassa elefantenin korkeavartiset nahkakengät ja ne oli passelit pohjallistenkin kanssa. Bundgaardin kenkiä ei meille enää tule, oli musta tosi painavankin oloiset. Muuta en osaa niistä sanoa, sopii varmaan jollekin.Mutta kavatia voi suositella. Lisäksi meillä on sisäkenkinä päiväkodissa respectan sandaalit a syksyksi on sisäkengiksi ostettuna davisin sandaalit. Nyt käytössä on kavattien lisäksi elefantenin kengät.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Osaisiko joku kertoa mikä on vaihto kurssi tai siin minkä hintaisia nuo kavatit on euroissa nuilla sivuilla kun on vain kruunuhinta? Ja paljon nuo toimitus kulut ovat euroissa jos niitä tulee?

Ja maksoin tilauksen heidän suomalaiselle tililleen. Tilausvahvistuksessa en muistaakseni saanut mitään maksutietoja ja kun kysyin, sain suomalaisen tilinumeron ja hinnan euroina.

Pitääkö Kavatin ilmoittamat sisäpituudet hyvin paikkansa. 31 pituus 200mm 32 207mm.

Pitäisikö siis ottaa 32? Vai onko esim. sandaalissa liika isot?

Meillä on vain hyvää sanottavaa Kavatista, mutta nettikauppa on vielä testaamatta. Koot ovat samat eri malleissa, joten yleensä samaa kokoa kävelykengät ja sandaalit. Kävelykengissä on hieman enemmän korkeutta, joten niihin pohjallinen menee varmasti mainiosti. Sandaaleissa meillä on ollut vain niitä kärjestä suljettuja malleja, niissä hieman vähemmän korkeutta varpailla, mutta ero ei ole iso. Pohjallinen vie kengastä noin puolinumeroa tilaa.

Bundgaard kenkiä on ollut yhdet, olivat matalaa mallia, muistuttaa lähinnä Eccon kenkiä. Epäilen että muotoiltu pohjallinen ei mahdu jos rintava jalka.

Olisiko teidän K-kengällä Davies-kenkiä, meillä päin ne kuuluvat valikoimaan, tosin satunnaisesti.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat