Vierailija

Meillä lapsi 1v 3kk, ja aina pyöräillessä hän irroittaa pyöräilykypärän päästään monta kertaa. Onko muilla samaa ongelmaa? En tiedä auttaisiko uuden kypärän osto, vai mikä. Ei kyllä huvittaisi taas laittaa kolmeakymmentä euroa vain huomatakseen, että lapsi osaa senkin irroittaa!

Kommentit (9)

Ei pienimmällä 2v, eikä vanhemmillakaan lapsilla. Täytyy kait ostaa liimaa jolla kypärät kiinittää. Ei se ole kypärän hintnasta kiinni =) Meillä vähä sama kun hattu, hatutkaa ei pysy lasten päässä.

pyörän selkään ei nousta ilman kypärää, lapsi ei edes kyseen alaista asiaa koska pyörä ja kypärä kuuluu yhteen, ihan niin kuin autossa pidetään turvavöitä aina

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kannattaa ostaa toisenlainen kypärä, jos noin pieni osaa avata lukon.

Jos taas muuten saa löysättyä remmejä, niin suosittelen jälleen toisenlaisen kypärän ostoa.Meillä ainakin on kahdenlaista kypärää. Toisessa on paljon tiukempi solki ja tiukemmat "säätösysteemit", niin että on yleensä aikuisen hommaa säätää isommankin kypärä.

Nyt jo ymmärtää, ettei ilman kypärää pyöräillä, mutta pienenäkään ei ollut paljon vaihtoehtoja. Kypärä oli päässä itki tai nauroi. Ei saanut pois kun tarpeeksi kireellä oli, siis oikeaoppisesti.

joilla kypärä roikkuu päässä remmit löysänä. Siis eihän sellaisesta kypärästä ole mitään hyötyä.Meidän nyt 2v3kk tenava on oppinut pienestä pitäen siihen, että pyöräillessä käytetään AINA kypärää. Ja kypärää käyttää sekä lapsi että vanhemmat. Kypärän remmit on niin tiukalla, että kypärä pysyy varmasti päässä ja ainakin meidän lapsen kypärässä lukko on sen verran tiukka, että aika fakiiri saisi olla, että lukon saisi räplättyä auki.Mutta eipä ole koskaan edes yrittänyt avata lukkoa.

niissä mekanismit petti ja kypärät eivät olleet jämäkästi päässä. Nyt ostettiin Bellin kypärät ja on ne huomattavasti paremmat. Pysyy päässä, kätevä säätää (niissä Prismankin kypärissä oli olevinaan pyöritysmekanismi) ja istuu hyvin.Jos kyse on siitä, että lapsi ottaa kypärän pois, niin jaksa pitää pintasi. Kyllä se jonkun ajan kuluttua lopettaa ja oppii, että pyöräillä ei voi ilman kypärää. Ethän anna lapsen autoillakaan ilman turvaistuinta ja turvavöitä?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat