Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Moi,Millaisia vaatteita lapsenne pitää päiväkodissa ? Itselläni 3-vuotias tyttö, joka pitäisi mielellään mekkoja, mutta aika usein kotiin tultaessa huomaan, että mekko on riisuttu tarhassa pois ja tilalla on pusero ja sukkahousut. Eivätkö tarhan hoitajien mielestä tytöillä saisi olla mekkoja hoidossa vai mistä on oikein kyse. Mielipiteitä kaivataan ?

Kommentit (2)


Onkohan mekko otettu ulkovaatteiden alta pois painamasta? Vai ihan muuten vain? Jospa lapsi ei itse halua enää pukea mekkoaan päiväunien jälkeen? Joskus mekon kanssa on vain yksinkertaisesti vaikea leikkiä, kun helmat jäävät polvien alle lattialla kontatessa.Itse suosin lapsella helppoja vaatteita hoidossa. Helppoja leikkiä, helppoja pukea ja riisua. Ja helppoja pestä. Eikä saa tulla hepuli, jos paidassa onkin vesiväriläiskä, joka ei lähde pesussakaan pois. Parhaitaan päiväkotiin/hoitoon ei tosiaankaan kannata laittaa!

Meillä pääasiassa trikoo-legginssit, -bootlegsit, -collegehousut. Tai sitten mekko/liivihame ja sukkahousut. Jäykkiä farkkuja tai muita haalarien alla epämukavia housuja en haalarikauden aikana laita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat