Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Joissain kyläpaikoissa olen huomannut, että vessassa roikkuu kaksi pyyhettä, toisessa lukee kädet ja toisessa kasvot. Kuitenkin perheeseen kuuluu useampi ihminen. Siis kuivataanko joissain perheissä kaikkien naamat samaan pyyhkeeseen? Miksei voi olla jokaiselle oma pyyhe? Kiva sen viimeisen pesulla kävijän kuivata litimärkään pyyhkeeseen.

Sivut

Kommentit (48)

Lainaus:

Jokaiselle (5 henkilöä) kasvo-, käsi-, jalka- ja peppupyyhkeet. Usein käyville vieraille (mummit ja ukit) on myös jokaiselle omat pyyhkeensä. Muille vieraille on vain yksi pyyhe, jotta pyyhkeitä ei olisi liikaa esillä.
Onko teillä siis veskin seinällä yli 20 pyyhettä roikkumassa? Ai niin ja siihen vielä noi mummin ja ukin pyyhkeet...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pyyhkeet säilytetään pienessä kph:ssamme ja voi tarvitessa aina helposti ottaa uuden jos vanha ei kelpaa. Kasvot pestään aamuin illoin ja tarvittaessa. Mut ei silti ole rivissä montaa pyyhettä.

Mieluummin yksi pyyhe käytetään loppuun ja pyykkiin, uusi tilalle. Vieraiden tullessa laitan aina puhtaan pyyhkeen esille tai sitten laitan kaksi pyyhettä, ei kyl lue missään, että kumpi on vieraille, saavat itse valita ja saatan mainita et molemmat on puhtaita tms. Millaisia lukaaleja teillä on kun mahtuu esille roikkumaan niin monta pyyhettä kerralla (ja se pyykinpesu.....)

Meillä on perheenjäsenillä omat käsipyyyhkeet, mutta jokaiselle vain yksi. Siihen saa pyyhkiä niin naaman kuin kädet.

Luulen että monet käyttää lapsen naaman puhdistukseen talouspaperia.

monella kun ei ees lue mitään merkkejä niissä - koeta sitten arvailla kenen pyyhkeeseen pyyhit käsiäs... :-(Meillä on 1 yhteinen käsipyyhe (isi+äiti) ja omat kasvopyyhkeet molemmille, ja sitten taaperolla on oma pikkupyyhe (kasvot+kädet), ja toistaiseksi myös peppupyyhe.

Näitä vaihdetaan ainakin 2 krt viikossa.Sitten omat kylpypyyhkeet kaikilla.Vieraita varten laitan yleensä erikseen esille allastason reunalle pinon puhtaita pikkupyyhkeitä ja nätin lapun päälle "vieraspyyhkeitä" (ihme että harvoin näyttää kukaan siitä pinosta käyttäneen...? ällöä, pyyhkiikö ne meidän pyyhkeisiin?? :-( )Murkkujen vessassa heillä yksi käsipyyhe, ja molemmilla omat kylpypyyhkeet joita käyttäkööt sitten myös naamaan ja miten lystäävät.

rivissä:)Meillä ei edes varmaan oo kun 20 pyyhettä yhteensä (mukana siis kylpypyyhkeet ja pikkupyyhkeet).Meillä on kylppärissä kaikille kylpypyyhkeet, johon sitten pyyhitään myös naama ja mahdollisesti se peppukin. Ja nyt seuraa järkyttävä tieto, pitäkää tuoleistanne kiinni:Napataan suihkun jälkeen eka pyyhe, mikä käteen osuu elikäs kylpypyyhkeetkään eivät ole omia vaan yhteisiä. Saatan siis pyyhkiä naamani miehen jäljiltä perseiseen pyyhkeeseen.

Muttamutta. Kuopus pyyhkii kasvonsa kaikkiin muihin, vaan ei omaansa ;-)Käsipyyhe roikkuu lähimpänä allasta eri puolella kuin perheen kasvopyyhkeet. Ellei siitä älyä, pyyhkikööt lasten pyllypyyhkeisiin...

sen lisäksi jokaisella omat kylpypyyhkeet. Näihin kylpypyyhkeisiin kuivataan myös kasvot ym kun käydään aamu- ja iltapesulla. Jos ei siis käydä suihkussa.

Alle kouluikäisten lasten naamat nyt kai ovat vähintään 2 kertaa päivässä likaisia? Ja kouluikäisille kai olis ihan hyvä jo opettaa että ihoa pitää hoitaa ja sitä pitää puhdistaa muutenkin kuin joka toinen päivä suihkussa.Ettekä oikeasti pese omiakaan kasvoja kuin kerran päivässä??Lainaus:

meillä pestään naamat suihkun yhteydessä tai jos ne ovat likaisia.

kun ei pyyhkeiden yläpuolella ole mitään merkintöjä siitä, mitä tai kenen pyyhkeitä ovat. Ällöä! Siinä sitten tosiaan arvot, että kenen takapuolessa tuokin pyyhe on viimeksi ollut jolla nyt sitten pyyhit juuri desinfioidut kätösesi...

Nyt vasta näin joitain edellisiä viestejä jotka ei jotenkin äsken näkyny...Ihan ehdoin tahdoin kaikki pyyhkii siis sekaisin miten sattuu!! Johan siinä taudit leviää.Kyllä nyt kasvopyyhe hyvä olla jokaisella oma!!! Ainakin meidän perheessä on iho-ongelmaisia näppylänaamoja, hygienia tärkeää! Ja kylpypyyhe myös!30

Meidän perheessä aina käytetty pyyhkeitä sikin sokin, eikä sairasteta koskaan. 4-vuotias ei ole edes koskaan ollut lääkärissä (paitsi neuvolan).

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat