Seuraa 

Miten te toimitte kun 11 kuinen saa itkuraivarain jostain asiasta joka on kiellettyä kuten cd levyihin koskeminen tai äidin rinnan pureminen.Pitääkö slapsen antaa vain raivota vai mikä olisi järkevää ja onko tämä normaalia tämän ikäisen toimintaa?Muutenkin nykyisin poika kitisee aivan kaiken aikaa. Toisaalta osaa olla myös vailloittavan ihana ja hyväntuulinen. Mutta tämä kitinä ja väninä ja itkuisuus on nyt uusi juttu.

Kommentit (3)

tyttö on aina ollut reipas ja omaa tahtoa on ollut aina jonkin verran. mutta nyt, huh huh... kitinää mm. seuraavissa tilanteissa: laittaa syöttötuoliin, yrittää syöttää, yrittää antaa maitoa, yrittää pukea, siirtää paikasta toiseen... ja vaikka missä muussa! vielä' 2vko sitten tyttö ei ollut moksiskaan näissä tilanteissa. kiellettyjä asioita toki yrittänyt ennenkin tehdä, mutta ei alkanut itkeä/kitistä kun siirrettiin pois.on aina ollut ja on edelleenkin tosi nauravainen ja iloinen. mutta välillä hermo menee ton väninän kanssa!!!kiva kuulla että on muitakin.

Joillekin lapsille tehoaa tiukka sylissä pitäminen. Meidän tytöllemme auttoi (ja auttaa) parhaiten se, että antoi tytön raivota aikansa, esti satuttamasta itseään ja sitten kun huuto muuttui nyyhkytykseksi, otettiin syliin ja juteltiin. Tyttö tuntui itsekin säikähtävän raivoaan.Tyttö oli jo pikkuvauvana sellainen, että jos veti jostain asiasta pultit tai oli väsynyt, hän rauhoittui nopeimmin omassa sängyssä. Sylissä pitäminen oli vain yksi ärsyke liikaa. Mutta lasta ei kuitenkaan saa mielestäni jättää yksin tai rangaista huudosta (= pettymyksen tuottamasta pahasta mielestä).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

on myös ollu jo varmaan pari kuukautta. Oma tahto on luultavasti alkanu löytymään.. Meilläkin on välillä ollut tosi hankalaa, kun ei tiedä antaako vaan raivota vai meneekö aina lohduttelemaan ja ottamaan syliin. Hyväksi keinoksi ollaan kuitenkin havaittu sellanen, että aina kun raivoaa niin vie vauvan jonnekin toiseen paikkaan ja yrittää keskittää hänen huomion jonnekin ihan toiseen asiaan. Yleensä toimii, muttei aina. Muut vinkit on siis tervetulleita tännekin päin! :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat