Seuraa 

Meillä olisi suunnitteilla risteilymatka tukholmaan tuossa elo-syyskuussa, jolloin tyttäreni on noin vuoden ikäinen.Miten on onnistunut matkustaminen noin pienen kanssa? Onko ollut matkasänky mukana, vai miten?Kokemuksia ja ajatuksia kaipaan, jotta voin kertoa miehelle, kannatanko lähtöä vai en :0)Heather ja neiti-nessukka 8kk

Kommentit (3)

Matkailu avartaa ja hätä keinot keksii. Kun vaan muistaa kenen ehdoilla matkustaa!Meidän neiti oli 7 kk ja kaikki meni hyvin. Viikkareilla mentiin ja tultiin. Laivalta sai matkasängyn ja vaunut oli mukana hytissä. Tukholmassa vaavi nukkui päikkärit vaunuissa kun me rymyttiin kupungilla. Tukholmassakin on vauvoja, joten kyllä siellä pärjää! ;)! Keskustasta löytyy hissejä ja vauvanhoitohuoneita ja vaunut mahtuu sujuvasti moneen paikkaan. Ihania vauva liikkeitä. Kts kaks plus toukokuu 2006.

Laivalla leikkihuone ja hoitohuoneita. Soita laivayhtiöön jos huolestuttaa! Meillä kaikinpuolin hyvä reissu, ajoissa nukkumaan ja ajoissa ylös... lapsentahtisesti. Ostettiin Tukholmasta lapselle uusi lelu, niin saatiin illalla syödä laivalla rauhassa.Jees reissu mutta haikeudella mietin niitä " ennen lasta " reisteilyjä... Huoletonta pilettämista jne.Hauskaa merimatkaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat