Vierailija

nuin törkeestä herjauksesta en voinut jättää asiaa tähän

t. erika85

Kommentit (13)

Jos kadulla menet jotakin samalla tavalla arvostelemaan kun erika + perhettä, niin sehän ei olisi oikein?? Vai olisiko, arvosteltavahan on itse mennyt kadulle ja kritiikki ja arvostelu on kestettävä?

Onko netti sitten eriasia? Netissä saa loukata toisia ihan miten vain!

Se ei ollut mun mielestä mitään arvostelua, vaan kunnialoukkaus!Säälittäviä ihmisiä olette te toisten arvostelijat. Te ette kuule ole sen parempia ihmisiä. Te annatte itsestänne vain kuvan, että kovinkaan viisaita ette ainakaan ole!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tiedätkö, että Suomessa on mielipiteen vapaus?Vaikka joku laittaakin kuvansa nettiin ei se oikeuta herjaukseen, etenkin jos henkilö on tunnistettavissa. Tässä on ihmisillä vähän väärä luulo. Julkisuuden henkilö joutuu kestämään vähän enemmän arvostelua, mutta yksityishenkilöstä ei pidä kovin pahasti sanoa. Kannattaa ottaa asioista vähän selvää ennenkuin alkaa kauheasti arvostelemaan. Voi todellakin tulla yllätys jos joku aiheesta hermostuu.

Kohta se sitten tulee sireenit ulvoen koputtaan tänne mun kotiovelle ja sanoo et " hyi hyi, tuhma tyttö"Vieköhän se mun koneen eli rikosvälineen pois? Pitää laitta kone komeroon piiloon..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat