Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Nyt apuja tarvitaan, meillä 2v9kk poika ja kovasti harjotellaan kuivaks, tossa reilu kaks viikko sitten meni tosi hyvin, ei käynyt oikeestaan vahinkoa mutta nyt sitten ihan taantunut. Koko ajan pissa housussa. Itse ei sano että olis hätä ja kun kysyn niin ei ole hätä ja hetken päästä on housuissa, eikä sitäkään tule sanomaan. Kakka vahinkoja ei ole sattunut, se osuu aina pottaan. Meillä on myös se ongelma että on oppinut katsomaan telkkaria samalla kun tekee asiansa, on ollut helppoa vaan sanoa et nyt tulee boblins, hae potta niin jo poika juoksee potalle. Tiedän tosi typerää koska mummolassa ei ole lastenohjelmia jota katella milloin sattuu ja siellä onkin niin vaikeeta saada poika potalle. Tekee kyllä joskus pissan pottaan ilman telkkaria, mutta silloin on jotain muuta kivaa tiedossa. Lahjominen ja kiristäminen ei ole auttanut. Nykyään poika ilmottaa heti kun pissa tulee pottaan että on äiti nyt iloinen.

Apua en tiiä pitäskö luovuttaa ja laittaa se vaippa vai pestä vaan pissa pyykkiä?

Kommentit (5)

Tyttö käytti tuon ikäisenä vielä vaippoja, kun sekä pissa että kakka tulivat housuun, jos ei ollut vaippoja. Nyt on ikää 2v11kk ja on täysin sekä päivä- että yökuiva. Uskon että teilläkin homma naksahtaa sitten vaan hetkessä kohdalleen. Tuo lastenohjelmat on ehkä huono juttu tuossa teidän systeemissänne. Yrittäisin varmaan siirtää pissaamisen pelkästään sinne vessaan tapahtuvaksi.

mutta se lenksuu niin paljon että poika pelkää istua siinä. Ollaan yritetty opettaa puska pissaamistakin että ulkona olis helpompaa mutta sitä ei ole oikein hiffannut.

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kaksi ja puolivuotias on nyt päiväkuiva. Joskus tulee pissavahinkoja, mutta kakka tulee aina pönttöön. Yöllä on vaippa. Meidän poika innostui tuosta pöntöstä tosi paljon, ja kun ei enää yritettykään pottaan niin alkoi sujumaan. Ei ole supistajia tms. tai siis on, mutta poika ei siitä tykännyt, vaan ihan vaan pallin kanssa pöntöllä istuu. Kyllä tuon ikäinen jo siinä pysyy, kehoitan kokeilemaan. Ekat pissat kun saatiin oikeaan paikkaan, niin isosiskon kanssa taputettiin ja hurrattiin, eikä sitten muuta tarvinut!

En laittaisi vaippoja takaisin, jos jo ihan hyvin mennyt.

Yritä suhtautua asiaan nyt mahdollisimman neutraalisti.

Koeta suostuisiko esim. kirjan avulla istumaan potalla? Oletteko kokeilleet pöntön supistajaa? Jos se olisi "jännempi"?

Kiristää ei kannata, eikä muutenkaan hermojaan menettää, vaikka todella turhauttavaa välillä olisikin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat