Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Eli meillä on 3 poikaa ja nyt toiveissa tyttö. Pojat saaneet alkunsa ovis-tikkujen ansiosta eli luultavammin juuri ovispäivänä. Pitäsikö meidän nyt touhuilla sitten aiemmin kuin ennen, jos tyttöä havittelisimme? :) Miten teillä muilla on toiveissa?

Kuinka harvinaista olisi että miehellä olisi vain toista sukupuolta siittiöissään, voiko sitä mitenkään tutkia? Tietäisi etukäteen että onko toivoa tytöstä ollenkaan ;)

Myöskin kaikki vinkit kelpaavat tytön alulle saattamiseksi!

Kommentit (12)

..muuten on kyl suht samanlainen raskaus ollu ku aijemminki, mut mullekkin kamu just sano etten ole nyt levinny sivuille kuten aijemmin. :) ja äiti sano että nenä on turvonnu tjtn.. :D ja mullaki verta tullu muutaman kerran jostain kumman syystä ku yleensä ei tuu vaik kun joku iskis (mitä ei nyt kuitenkaa oo onneksi sattunu, heh) :o)

Rv28 ultrassa ei lääkäri uskaltanu lähteä veikkaamaan kumpaa spuolta ois ku jalat oli vähä eessä.. mut rakenneultras siis ei näkyny vehkeitä vielä vaikka oli kovasti jalat levällään... :) Joten jännitykses pitänee elellä viimmeseen ultraan tai ehkä jopa synnytykseen asti.. :)ps:ainiin.. ja päähän on tän raskauden aikana pari kertaa koskenu aika hurjasti.. :/ toiv ei enää tulis moista ku yleensä ei sitäkään särkyä oo tarttennu sietää..

On se, että mitä useammin yhdyntöjä on, sitä suuremmaksi kasvaa tyttösiittiöiden määrä miehellä. Joskus pari vuotta sitten luin tästä jostain lehdestä, siinä oli ihan ns. tieteellinen juttu asiasta.

Meillä ainakin on pitänyt paikkansa tuo tähän asti. Nyt odotan neljättä ja sukupuoli ei ole tiedossa, mutta ennestään on poika ja kaks tyttöä. Sukupuolelle on sinällään aivan sama kumpi tulee, tahtoisin vaan tietää käytönnän syistä sen etukäteen.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tyttöä toivotaan 4/5 pojan jälkeen,meillä siis 4 yhteistä ja miehellä 1 lapsi ennestään.Olisi se vain niin eri ihanaa saada sellanen pikkuprinsessa poikien jälkeen=)

Eilisessä 3/4d ultrassa nähtiin että tuleva vauva olisi tyttö!!!!!!!!!!

En tiedä vain kuinka tuollaiseen ultraan voi luottaa,tai siis kuinka luotettavaa on?Tosin olihan se kuva tarkka niin että itsekkin miehen kanssa nähtiin alue ja lääkäri oli erikoislääkäri,että kai se aika luotettavaa on..Kuitenkin tuntuu että voiko tämä olla totta???Hih..=)

Jos olisi poika ollu niin olisin kyllä heti uskonut,mutta se että tyttö niin enpä tiedä,miten me nyt tyttö osataan tehdä..hih=)Ikionnellinen Jemin79 ja rv18+5

Vauva lehden numerossa 2/2006 oli hyvä ja pitkä juttu tuosta " tyttö vai poika" asiasta. Siellä oli vertailtu kaikkia poppakonsteja ja niiden todenperäisyyttä yms. Sielläkin oli juuri tuosta tyttö ja poika siittiöiden erosta.. eli tytöt hitaampia mutta kestävämpiä ja pojat taas nopeempia mutta " ei niin kestäviä" .. eli yhdyntä kannattaisi ajoittaa juuri sinne ennen ovista. Muttamutta eihän se mitään varmaa takaa.Artikkelissa sanottiin myös että on epätodennäk. että joillain miehillä olisi enemmän tyttö / poika siittiöitä. niitä on siis tasaisesti. Mutta pariskunnan yhteinen kemia Saattaa vaikuttaa siihen, että kumpia tulee. Ja on myös mahdollista, että naisen emättimen ph- arvo saattaa suosia enemmän tyttö tai poika siittiöitä (mitä happamampi emätin, sitä todennäk. syntyy tyttö) Hapan ympäristö hidastaa y- eli poika siittiöitä..:) että sellaista. artikkelissa sanottiinkin, että suurimmaksi osaksi kyse on vaan puhtaasta tuurista. on yhtä todennäköistä saada tyttö tai poika!T.marlis rv.22 :)Muistan hyvin kun itselleni ultrassa kerrottiin kolmen pojan jälkeen, että tyttö olisi tulossa, siinähän hiukan meni pasmat sekasin...Eli neljäs oli tyttö ja viides sitten poika. Kaikki olleet tervetulleita, tietysti, mutta on kieltämättä ihanaa , kun on molempia;-)

Tuttavissani juuri neljän pojan jälkeen sai yksi tytön, tosin mies vaihtui juuri siinä välissä, yksi tuttu odottaa kuudetta, ei tietoa kumpi tulee, ennestään kaikki poikia. Äitini synnytti ensin neljä tyttöä, viides oli sitten poika. Toivotaan, että tyttö tärppää!

Olen pohtinut itsekin kyseistä aihetta ja kaipaisin myös neuvoja, tuntuu vaan hullulta toivoa näin vahvasti vaan toista sukupuolta...Itselläni on siis kaksi ihanaa poikaa, mutta niin kovasti haluaisin sen tytönkin!Oletko itse jo raskaana? Meillä ei ole tarkoitusta vielä tehdä kolmatta, mutta mietin jo sitä hetkeä, kun sen aika koittaa.Olen kyllä lukenut noita " poppakonsteja" siitä kuinka vaikuttaa tulevaan sukupuoleen, mutta raskaaksi en aijo tulla ennen kuin olen täysin valmis ottamaan vastaa kumpaa tahansa merkkiä. Pojat on ihania.

Meillä ennestään kaks poikaa ja nyt raskausviikko 35 menossa. Toiveissa olis saada tyttö tähän jatkoksi mutta mitään tietoo ei ole kumpi tulee. Onko muilla ollu mitään erilaisia merkkejä joilla enestään poikia ja ny raskaana? mulla on erilaista se että nyt hieman turvottaa, närästää, nenä tukossa ja verta tullut nenästä välillä, mahan sf mitta isompi kuin edellisissä ja mielestäni pojista levisin sivullepäin enenmmän, alkuraskaudessa en ole koskaan oksentanu mutta tässä raskaudessa olin aivan puhki viikot 6-10. Saas nähdä tuleeko tyttö vai johtuuko noi kaikki oireet siitä että on kolmas raskaus. laittakaahan kokemuksia?


Näitähän on paljon sellaisia uskomuksia tyttö/poikaraskauksista yms. ns.kansanviisauksia. Mutta yksi asia on varma, vaikka moni sitä pöhkönä pitääkin. Eli se, että tyttösiittiöt ovat hitaampia mutta voimakkaampia ja poikasiittiötä nopeita, mutta heikompia. Jos siis yhdyntä tapahtuu ennen ovulaatiota, jää tyttösiittiö ikäänkuin ' vaanimaan' sitä kypsää munasolua ja rynniin sitten perille, kun on sen aika eli ovis. Poikia tehdessä yhdyntä tapahuu useimmiten monta kertaa ovulaation aikana (joka päivä/monta kertaa päivässä).Eihän tämä mikään sata-varma kikka ole ja kaikki on aina mahdollista, mutta silti tiedemiehetkin ovat tämän seikan kyenneet todistamaan. Että ennen ovulaatiota tapahtunut yhdyntä panee TODENNÄKÖISEMMMIN alkuun tyttövauvan.

Näin tapahtui ainakin meidän kohdalla: häämatkalla tuli asuttua pdein puolella ja siitä reissusta sai alkunsa poika:). Nyt, kerta seksiä päivää ennen ovista eikä kertaakaan sen aikana ja tulossa tyttö:)Pettyä ei tietenkään saa, jos ei tällä kikalla saa toivottua tulosta. Mutta mikäs sitä estää kokeilemasta=)sitruska rv 30+4

..ja nyt pienellä tod näk tyttö tulossa.. :o) rakenneultran mukaan siis.. Mut sehän ei tietty varmaa viel ole.. Mut itseasiassa oon sen verran paljo katellu taasen noita 4D- ja prisma ohjelmia, joten pääasia että terve tulee, tulkoonsa vaikka sata poikaa vielä.. :D No jos ei ny ihan noin montaa, ehheh... Vanhimmalla siskolla onkin 7 poikaa ja nyt on heillä kuulemma lapsiluku lopullinen.. :) Saas nyt ens kuus nähdä kumpi täältä masusta sit lopulta tulee.. :)

Minulla itsellani on todella lammin ja hyva suhde aitiini ja haluaisin itsekin olla myös tytön aiti, jotta voitaisiin tehda ja puhua " tyttöjen juttuja" ... Rv 12 on nyt menossa, jannittaa nuo tulevat ultrat, haluan kylla tietaa etukateen kumpi sielta on talla kertaa tulossa :) Poppakonsteja ei paasty kokeilemaan koska tata kolmatta raskautta ei itse asiassa suunniteltu ihan nain pian, tarkoitus oli vasta joskus ensi vuonna ajatella kolmatta vauvaa.Vaikka en kylla usko poppakonsteihin muutenkaan erityisemmin, mikaan niista kun ei takaan 100% haluttua lopputulosta...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat