Vierailija

Sivut

Kommentit (82)

Jouduimme tilaamaan keskellä yötä päivystävän putkimiehen paikalle kun viemärit alkoivat pumppaamaan vettä sisätiloihin. Tukkeeksi paljastui viemäriin jumittunut side, joka oli naapurin mielestä ihan varmasti minun sinne heittämä. Ikinä elämässäni en ole heittänyt pönttöön mitään sinne kuulumatonta!!!Vierailija:

Lainaus:


Jos yksi sanoo, että ei saa vetää niin ole hyvä ja liimaa lappu vessaasi jossa lukee ettei teidän pöntöstä vedellä mitään kiinteää mikäö ei ole ruskeanväristä, tai oikeastaan viekää kerrostalo asujat se lappu ilmoitustaululle!!jos toinen vetää niin vetäkööt sen sieltä pöntöstä alas, omapahan on ongelma ja häpeä jos pönttö tukkeutuu, älkää muut siitä murehtiko!
Putki meni tukkoon ja mies pihalle rassaamaan. Naapuri tuli uteliaana katsomaan ja siellä ne sitten ihmettelivät pikkuhousunsuojiani. Heitän niitä edelleen pönttöön, vaikka naapuri nauraakin tietäväisen näköisenä aina kun näkee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos kaikki vetäisi siellä vessoista alas voisivat mennäkin tukkoon. Kotona tilanne on ihan eri! Kyllä kotona tamponin saa vetää alas vessasta!!


En todellakaan usko että kukaan järkevä ihminen laittaisi käytetyn tamponin wc-pönttöön. Ihan oikeasti, tämä ketju on jonkun aktiivisen provoilijan tuotosta vaan=)

Jokainen tietää, että tamponi kuuluu ROSKIKSEEN joten älä provoilija enää jaksa:)

Sellainen sivu on jo löydetty missä se sallitaan, faktaa peliin, arvon leidit! Ei mitään mutu-tietoa, tai " tuli joskus joku lappu" -tietoa!

sivistymättömiä ihmisiä on vielä olemassa. Meille tuli kotiinkin sellaiset jäteohjeet, joissa sanottiin, että vessaan vain ja ainoastaan ne normaalit tuotokset ja paperi. ei mitään muuta!!!

Johan ne pitkästyy jos aina vaan killuu paskaa. Välillä on mukava selvitellä tukkivia tamponeja ja onhan siellä kaikkea muutakin roinaa heidän ilonaan. Joka päivä on kiva mennä töihin kun ei tiedä kenen joulukinkku purjehtii seuraavaksi vastaan.P.S. Ottaakohan ne viemäristä löytyneet kännykät omaan käyttöönsä?

Samoin sanotaan jäteohjeissa. Pönttöön ei saa laittaa mitään muuta kuin paperit ja ne normaalit tuotokset!Kyllähän ne varmasti alas menee, mutta tukos voi tulla jossain myöhemmin.

kunnes kuulin kauhu jutun naapuristani jolla oli sitten mennyt putket tukkoon ja avaaja paikalle... röörien avaaja oli kyllä hommansa soitanu mut löytäny viemärist ne kaikki sinne kuulumattomat eli tamponit, kortsut ymsyms... siitä lähtien olen käärinyt paperiin ja heittänyt roskiin kuten siteen myös... ei tee mieli punastella putken avaajalle...

Vierailija:

Lainaus:
En todellakaan usko että kukaan järkevä ihminen laittaisi käytetyn tamponin wc-pönttöön. Ihan oikeasti, tämä ketju on jonkun aktiivisen provoilijan tuotosta vaan=)

Jokainen tietää, että tamponi kuuluu ROSKIKSEEN joten älä provoilija enää jaksa:)
etenkään kun KIELTOA tamponin vetämiselle, ei ole osattu vielä laittaa

Kaikki, mikä menee vessasta alas päätyy vedenpuhdistamolle, jos ei tuki putkia ennen sitä. Voitte kuvitella miten kiva on vedenpuhdistamolla onkia vedestä ylös niitä teidän tamponeitanne.Kohta te varmaan sanotte, että vedätte myös hiuksia ja ruoantähteitä vessasta alas.Menkääpä käymään siellä vedenpuhdistamolla, jos ei muuten yhtään jaksa kiinnostaa ympäristön tila ja jätehuolto.

Kyse ei ole vain " vihreästä politikoinnista" vaan lopulta myös jokaisen kuluttajan omasta kukkarosta. Mitä enemmän roinaa pönttöön tungetaan, sitä kalliimpaa on jäteveden käsittely.

Pirautin oikeen miehen veljelle joka on putkimies ja kysyin että kuin moni vessa on ollu tukossa tampoonin takia ja hän ei ole koskaan kuullutkaan! yleisövessojen seinillä se lukee vaan idiootteja varten, jos ei kielletä tamppoonin vetämistä mutta siteen kyllä niin löytyy varmasti niitä idiootteja jotka kuvittelevat ettei yksi side tai kerta haittaa!

ps. maalaisjärkeä kun käyttää niin voi myös ruoan tähteitä vetää pöntöstä, kuten kastikkeen, keiton, tms loput! Kuka sinne kokonaisia perunoita heittää?!?!?! haloo!!!

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat