Seuraa 

Olisko sellaisia olemassa? Meille tarvittaisiin pitkälahkeisia villahousuja, mutta Ruskovillan 80cm/1-2v koko on liian matala. Lahkeet niissä on sopivat pituiset. Gryningenin villahousuissa taas on riittävästi korkeutta, mutta lahkeet liian lyhyet.Muistelisin, että on muitakin pitkälahkeisia villahousuja, mutta minkähän merkkisiä ja minkä kokoisia? Ruskovillan 80 cm on muuten ok, mutta ihan liian matala.Ja siis nimenomaan merinovillaneuleisia, ei tsi-hahtuvia. Tai sitten täytyy vaan ommella jatkopala Ruskovillojen vyötärölle...

Kommentit (10)

Kestovaippainfossa oli vaihdetaan osastolla ilmoitus, jossa nainen kutoo ilmaiseksi pöksyt! Tarvii siis maksaa vain hahtuva- tai muu lanka ja postarit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Laskeskelin, että tulee aika kalliiksi ostaa merinovillaneulosta, ja tehdä siitä jatkopalat Ruskovillojen vyötärölle ja Gryningenien lahkeisiin... Kun pitäisi tehdä kaksinkertaisena, ja neule maksaa 8,50 euroa puol metriä.Kiitos vinkistä!normaalia korkeammat villahousut ja mihin hintaan :)Meillä siis tarvittaisiin aika reippaasti sitä lisäkorkeutta, kun housujen pitäis tulla melkein kainaloon että pysyvät päällä, kun mahan ympärys on niin suuri.

niitä housuja siellä että vois suoraan nettikaupasta tilata. Eli täytyy vieläkin ottaa yhteyttä vaikka sähköpostilla sinne jos haluaa 90cm housut =)

Oliskohan Minimunduksen L-koko hyvä? Niissä tosin on aikast pitkät lahkeet mutta helpompihan se on sieltä lyhentää... Itse vedin saumurilla poikki ne. =)

Ovat mielestäni mukavammat kuin ruskovillat.

mutta nyt siis kaipaan nimenomaan tälläisiä merinovillaneuleisia housuja.Mulla on kyllä mustaa merinovillalankaa itsellänikin, mutta mielummin siis löytäisin tälläiset Ruskovillatyyppiset housut valmiina ettei nyt tarvitsisi taas alkaa väkertää..Odotellaan vielä vastausta Ruskovillalta siitä, että onnistuuko erikoishousujen teettäminen.

Ruskovillalta vastattiin, että 90 senttiset eivät ole korkeammat, niissä on lahkeissa lisäpituutta ja housut on sentin leveämmät (ja joustavammat). Edelleenkään ei siis ratkennut korkeusongelmat... ellei sitten siellä saisi teettää erikoismitoilla housut.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat