Vierailija

Mikä ihmisiä vaivaa, kun jatkuvasti ovat arvostelemassa meitä tupakoivia vanhempia?! Päiväkodissa asti syyttävät lapsen yskästä meidän tupakointia, vaikka lapsella on todettu selvä astma, josta yskä johtuu. Vaatteiden hajusta valitetaan myös, vaikka kumpikaan vanhemmista ei polta lastenhuoneessa, jossa lasten vaatteita säilytetään. Ymmärrän, että ihmiset tarkoittavat töllistelyllään hyvää, mutta kun olen selittänyt asioiden olevan kunnossa, en enää jaksaisi kuunnella. Jokainen perhe tekee omat ratkaisunsa!

Kommentit (20)

Meillekin valitetaan aina kun lapsi on kännissä. Mutta eihän me 3-vuotiaalle sitä viinaa tyrkytetä, ihan itse käy meidän laseista salaa litkimässä!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jatkuvasti kotona ja autossa. Kuten isäkin. Uniräsyni kävin aina tupakansavussa kuulemma "kastamassa" niin että siihen tuli "äidin haju". No, astmaa tai allergioita tms. ei vielä ainakaan ole ilmennyt. Nyt 36 v. Että ei se ihan niin yksioikoista ole.

Ja sitten vielä kehtaavat soitella päiväkodista ja syyttä MEITÄ, kun lapsi on käynyt salaa röökillä. Ei me niille lapsille olla tupakkaa annettu, itse varmasti käyneet penkomassa laukusta tai löytäneet olkkarin pöydältä.

että esim. eläinten, navetan ja pesuaineiden haju tarttuu vaatteisiin ihan samalla tavalla? Ja kuten jo totesin, meillä EI polteta lastenhuoneessa. Enkä edusta roskasakkia, käyn töissä ja asumme ok-talossa. Lasten vaatteet ovat puhtaita. Tupakkaa on poltettu jo 20 vuotta, joten hankala sitä enää on lopettaa :(-ap

polttaa lasitetulla parvekkeellaan. lasikoppi on sakeana savusta. Naapuri on perhepäivähoitoja vielä....lapset siellä partsilla leikkivät röökin savun seassa.

ja autossa kun olimme siskon kanssa lapsia. Kummallakaan ei ole allergioita tai mitään muutakaan terveydellistä vaivaa. 40v ollaan molemmat.

Lainaus:

hyvin edustaaksesi roskasakkia.Kiitos kuitenkin yrityksestä pirstää iltaamme.
Sun palvomat "paremmat" ihmisetkin tuoakoi raskausaikana. Tollo.

jonka vaatteet löyhkää tupakalle, on sanoinkuvaamatonta..ettekö te pässit tajua,että se tupakankatku tarttuu kaikkeen, ja on saastainen haju??

e on törkeää polttaa sisällä jos on lapsia!!! itsekin poltan mutta vain ja ainoastaan pihalla.. en edes autossa lapsi kyydissä. kandee nyt hieman aatella lasta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat