Vierailija

oisko hieman vaaleammat, mutta siihen suuntaan kuitenkin)? Nyt luonnonvalkoista mm. Tessa-matto. Uusia pitäisi päiväpeitto, joku helmalakana (meillä tosi korkea jenkkisänky), ehkä verhot (teräksen sävyinen tanko)ja lampunvarjostimet (teräksen sävyiset jalat) sekä tyynyjä ja joku torkkupeittokin olis kiva.



Mutta mitä sävyjä siis pariksi (1-3kpl). Huoneen koko n.16m2, yksi seinä peili/maitolasi kaapistoa, lattia merbauta, katto sekä katto-ja jalkalistat valkoiset. Ovi huurrelasitettu pariovi ja ikkuna pohjoiseen.



Ideoita?

Kommentit (14)

Päiväpeitto on luonnonvalkoinen, verhot punaiset, joissa mustaa, sängynpääty ja verhotanko mustaa takorautaa, mustat yölamput, koristetyynyt puna-mustat, matot luonnonvalkoiset. Yöpöydät tummaa puuta. Toimii!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

(muistaakseni ellokselta), limenvihreät verhot, valk. kukkakuvioin hobby hallista, sängyllä t. suklaanruskea torkkupeitto, valk. pitsityyny (tyynynpäällys tarjoustalosta), vielä etsin limenvihreää tyynynpäällistä. kivat kesäiset värit

Minusta punaisen eri sävyt tuo lämpöä ja rentouttaa. Vihreän eri sävyt tasapainottaa (maan väri) ja sininen tuo energiaa ja koska on kommunikoinnin väri (etenkin turkoosi) niin se voi olla vain positiivinen asia pariskunnan huoneessa! ;)

Mulle ollut apua Tikkurilan väriliuskoista, hae maalikaupasta. Niissä samaan läpyskään on valmiiksi valittu yhteensopivia sävyjä niin on kätevä ottaa verho yms. ostoksille mukaan.

Se on tulossa trendiväriksi.



Tuon maitokahvin kanssa käy tosi monet värit. Meille tulee lila, mutta nyt ehkä tekisinkin kevään tullen tuon turkoosin.



Päiväpeitteeksi ostaisin luonnon vaalean, siihen on sitten helppo yhdistää kaikkia tyynyjä. Mutta älä osta kellertävää vaaleaa. Se kaikkein voimakkain sävy voisi olla niissä tyynyissä, verhoissa myös jotain tyynyjen sävyyn sopivaa, mutta ei ehkä yksivärisenä kumminkaan.

äläkä tee makkarista mitään " tyttöjen unelmaa" vaan stimuloi miestäsikin oikealla tavalla. Eli en laittaisi, mutta väriyhdistelmä sinänäsä ok, itse käytän tuota yhdistelmää (ruskea+vaal-pun + lv) paljon vaatteisssani.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat