Vierailija

sekin on kovasti vaikeaa

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sain kuulla lapsen hoitopaikasta, että tyttäreni "seurustelee" ikäisensä pojan kanssa. Kuulema ovat pussanneetkin. Mielestäni tällainen ei kuulu vielä 6-vuotiaille. Miten kerron tytölle, millaiseen kehitykseen tuollainen käytös voi johtaa? En halua edes kuvitella, millainen "hutsu" tyttäreni on yläasteella.

tyttären pois tarhasta, jäisin itse hoitovapaalle siihen saakka kun lapsi täyttää 21 v, jolloin on vanhanaikaisen virallisesti täysi-ikäinen. Varustautuisin esim haulikolla, jolla voisin uhkailla lähitienoiden poikia jo ennaltaehkäisevästi.Toimi, ennenkuin on liian myöhäistä

ja olin jo reippaasti yli 20-vuotias, kun menimme naimisiin. Vasta sen jälkeen seksi tuli mukaan kuvioihin. Pelkään tyttäreni satuttavan itsensä, kun nykyajan muoti tuntuu olevan tunteiden unohtaminen. Suukottelu, kädestäpito ja seksi ovat menettäneet merkityksensä nuorille.

Itselläni on ollut elämässäni vain yksi mies, joka on edesmennyt aviomieheni ja tyttäreni isä. Ajatuskin tyttäreni lankeamisesta jonkun pojan hyväksikäytettäväksi pelottaa ja inhottaa.-ap

kevytkenkäiset naiset kulkevat keveillä kengillä, esim varvassandaalit tai korkkarit, ja ne naiset jotka käyttävät esim metsurin turvakenkiä, ovat vähemmän kevytkenkäisiä. very simple.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat