Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

koiran kanssa pihalla pissatuslenkillä?

Kommentit (18)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vaikka olisi pinnasängyssäkin.Jos Murphyn laki iskisi ja tulisi se tulipalo, minä jäisin auton/kaatuvan puun/puhelinpylvään alle/salama iskisi/ lapsi alkaisi unissaan oksentaa/ keksi itse pahin mahdollinen mitä ehtii viidessä minuutissa tapahtua, tapahtuisi, en ikinä antaisi itselleni sitä anteeksi.

Mutta kaaduppa kotona sisällä niin kukaan ei näe eikä tiedä.Muistakaa siis pitää kypärää päässä kotona yksin lasten kanssa ollessa.

On aika samantekevää, oletko 5min. ripustamassa pyykkiä talon kellarissa vaiko talon pihalla.Jätä vaikka ikkuna tai ovi auki jos ja toivottavasti kun olet äänenkantaman päässä.Jouduin usein tekemään noin kun mies oli reissussa. Pidemmäksi aikaa tai esim. autoon en jättäisi ikinä.

Aion viedä koiran ulos niin, että pysyttelen näköetäisyydellä asunnostamme. Lisäksi meillä on vara-avain ulkona, jos ovi sattuisi menemään lukkoon, tai jos kaatuisin enkä pystyisi liikkumaan, voisin huutaa kovaa niin että naapurit kuulisivat. Hysteerinen ehkä minäkin..mutta parempi niin -ap-

Vien myös roskat yleensä ulos lapsen nukkuessa.

Kannan myös yleensä kauppakassit sisälle niin että lapsi odottaa autossa istuimessa sen aikaa (kestää n. 2min.)Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat