Vierailija

Eiks oikeesti teillä ole muuta tekemistä?Uskomatonta miten jotkut äidit kuvittelevat olevansa korvaamattomia lapsilleen? Ja sitten valitetaan kun mies ei hoida vauvaa ja väsyttää...HOHHOIJAA teidän kanssa...

Kommentit (17)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pieni vauva ja hänen tarpeensa on tärkeämmät kuin omat menot. Eikä se tissittelyvaihe kauaa kestä (ekan kuukauden meillä tankkasivat, sitten riitti jo nopeampi imetys). Pian jo isin sylistä vilkuteltiin että hei hei äiti, me täällä jo pärjätään... Toisille äideille pysähtyminen vaikeampaa.

Mokomakin räkänokka elämänsä ja kiireidensä kanssa. Jos sinä haluat salille niin siitä vaan, ei se vauva mihinkään kuole tai katoa ja pullosta saapi maitoa, jos vaan huolii.Omasta puolestani voin kertoa, ettei minulla ollut MITÄÄN TÄRKEÄMPÄÄ tehtävää tuolloin kuin vauvani imettäminen. Silti en tunne olevani " sädekehä-äiti" , tuintui vai niin ihanalta olla " ankkuroituna" pieneen omaan tuhisijaan.

mutta en tee siitä näin isoa numeroa, niin kuin täällä jotkut tekee!Kun olen pois iltaisin 1-2 krt viikko, niin mieheni antaa pullosta korviketta..ap

Telkkua voi katsella samalla tai vaikka kirjaa lukea, puhelimessa juoruta, netissä surffata jne. jne. eli ei sinänsä eronnut normaalista illanvietosta; en sit tiedä, miten vauhdikkaasti ap yleensä arki-iltojaan viettää..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat