Seuraa 

Olemme lähdössä lomalle ko.maahan. Antakaapa vinkkejä matkalle. Tarkemmin sanottuna kohteemme on Monte Gordo...

Kommentit (9)

Portugalissa Prai da Rochassa ja matka oli upea! Vesi on puhdasta, upeat kalliomuodostelmat rannalla antavat varjoa ja veden rajassa on pieniä rapuja joissa riittä ihmettelemistä. Myös ruoka ravintoloissa oli hyvää, tuoretta kalaa ym. Meillä oli onnistunut matka. Monte Gordo on vähän eri paikassa mutta luulen että hyvä paikka on sekin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Heipsan,tuoreimmat meidän perheen Etelän kokemukset on Espanjasta ja niiden perusteella suosittelisin ottamaan mukaan ainakin jonkun verran maitoa (niitä kahden desin säilyviä trippejä) ja vaikka purkkisalaatteja. Maitoa toki sai paikoin sieltäkin (samoin tietysti ruokaakin), mutta yllättävän monesti tavallisen ruokakaupan löytyminen oli hankalaa eikä niissä myyty niin käteviä maitotrippejä kuin täällä. Sama koskee purkkiruokia, aina kun ei kuitenkaan osu ravintolaankaan taaperon ruoka-aikaan. Lisäksi suppoja kannattaa aina ottaa muutama, lääkärin löytyminen kun on hitaampaa kun täällä.

vastaisin. Ota ihmeessä purkkiruokia mukaan, mikäli lapsesi ei ole tottunut syömään " aikuisten ruokia" . Makeita hedelmäsoseita löytyy kaupoista kyllä, on isompi valikoima kuin Suomessa. Mutta lihaperuna tyyppisiä vain muutamaa erilaista ja ovat ihan soseita. Meidän tytölle ei kelvannut 11 kuisena, jouduin itse tekemään ruuat paikanpäällä.Meillä siis kokemusta kolmesta kerrasta Portugalissa, nyt melkein 2 vuotiaan tytön kanssa. Monte Gordosta ei kokemuksia. Algarven ympäristössä olemme lomailleet.Ai niin, meillä oli viimeksi vaikeuksia löytää tarpeeksi pieniä housuvaippoja (tyttö 10kg), olimme niin pikkupaikassa.Mieheni tuli närkästyneenä kaupasta, kertoen etten ollut tarpeeksi etsinyt, olivat näet eri paikassa ja niitä oli paljon ja kokokin oli oikea S ja 80. No joo, sehän oli vyötärönympärys ja aikuistenvaipat..

..ehkä se on niin, että toisille se sopii, toisille ei.hyvää oli se huoneisto, ihan siisti, kaksi huonetta ja kk ja pieni terassi- tosin takapihalle. hyvää myös pitkä hiekkaranta.mutta monte gordo on ihan turistipaikka, siinä ei itsessään ole mitään alkuperäistä. itse menisin sellaiseen paikkaan nyt korkeintaan viikoksi...muuten emme hotellista kovin paljoa perustaneet, koska se oli täynnä lapsiperheitä (kuten tietty mekin), mutta siis mekastus oli aika valtava, ja se uima-allasosasto oli niin tupaten täynnä, ja jengi varaili jo klo 06 aamulla paikkoja altaan vierestä. lisäksi hotellin buffa oli mielestäni huono- aikamoista mättöä.onneksi olimme vuokranneet kokonaiseksi viikoksi auton, ja lähdimme ajelemaan portugalia pohjoiseen- löysimme ihania kyliä ja b&b-majoituksia, todella elämys. mutta itse en enää mene tuollaiseen blue village-hotelliin. se vaan yksinkertaisesti oli liian täynnä, ja palvelu oli " massapalvelua"mutta varmaan suurin osa pitää ko. paikasta. meille se ei vaan ns.iskenyt. kannatata muuten ajaa autolla algarven rannikkoa pitkin länteen päin. motari on tosi hyvässä kunnossa ja rannikko hieno !

että olimme paikassa siis 2 viikkoa, toisen hotellissa, toisen sen auton kanssa ympäriinsä, joka siis oli paljon parempi viikko kuin viikko siinä hotellissa meidän mielestä..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat