Seuraa 

Tarkoitan siis sitä, jos olet kotona taaperon kanssa. Oma raskaus on aluillaan, mutta nyt on tullut mukaan jo lieveilmiöt, eteenkin paha olo ja reagointi pienempiinkin tuoksuihin.

Ipanan kastunut vaippa haisee tolkuttoman kuvottavalta. Vaipparoskis on nykyään ulkona. Puhumattakaan että kakka ja kakkavaippa saa melkein jo oksun tulemaan. Lapsen syöttäminen on myös ihan hirveää, kun kaikki ruuan haju saa voimaan pahoin.

Sitten itseäni harmittaa suunnattomasti etten yksinkertaisesti jaksa leikkiä esikoisen kanssa. Megaväsymys on ihan kroonista, mikään nukkuminen ei riitä, ja tuntuu ettei silmät yksinkertaisesti pysy auki.Jollekin olisi ihana kertoa tästä raskaudesta, esim mummolle, jotta hoitoavun pyytäminen olisi perusteltua, mutta vielä en haluaisi kertoa, ennenkuin on varmuus että kaikki on hyvin.Kommentit muilta olisi kivoja, mutta oikeastaan tämänkin kirjoittaminen auttoi. Se, että olo on kuin " huonolla äidillä" , vähän hiipui. Kaikki vaivat kuulunevat " taudin kuvaan" .

Kommentit (2)

Meillä isovanhemmat asuvat kaukana, eikä heiltä pysty pyytämään hoitoapua. Muitakaan hoitajia ei lähellä oikein ole, joten itse oli pärjättävä. Onneksi miehestä oli paljon apua.

Meille on tulossa kolmas, joten kokemusta on jo parin alkuraskauden ja pienten lasten yhdistelmästä. Muistan, että toista odottaessa makasin välillä sohvalla ja leikin siitä esikoisen kanssa tai sitten lapsi leikki vieressäni äidin huilatessa.Pahoinvoinnin sain pysymään kurissa syömällä tai juomalla usein. Jos jokin asia tuntui kamalalta, jätin sen tekemättä ja yritin sitten myöhemmin tai pyysin miestä tekemään :DVaippojen kanssa meillä ei ole enää ongelmaa, kun toisen lapsen kanssa siirryimme kestovaippoihin, mutta se kertisvaipparoskis haisee tosiaan hirveältä. Niinpä sen vei aika usein mies.Mielikuvituksella pärjää aika pitkälle ja lapselle voi aina selittää - tai ainakin yrittää. Tämän kolmannen odotuksen alku meni vähän helpommin, kun kahdesta edellisestä oli toisilleen seuraa, toisaalta taas vastaavasti saattoi olla kaksi lasta roikkumassa äidissä :)Se etu oli vain yhden lapsen kanssa, että päikkäreitä pystyi ottamaan yhtäaikaa. Tällä kertaa se ei onnistunut kuin ihan alussa, sitten lapset alkoivat vähitellen nukkua ristiin ja esikoinen alkoi jättää päikkäreitä toisinaan väliinkin.Onnellista odotusta ja voimia!Porenn, kaksi tyttöä ja Pimpula rv 23+1

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat