Vierailija

Siis ihan selältään mahalle ja toisinpäin? Meillä 7 kk:nikäinen, eikä tee vielä elettäkään kääntyäkseen.

Kommentit (19)

Vierailija:

Lainaus:


Voiko vauvat siis oikeesti pyöriä jo 2-3 kk:n ikäisenä vai onkohan provoja?
Niinhän niitä kai vauvoja sitten putoilee esim hoitopöydiltä, kun ei uskoisi että jo kääntyy. Meillä kakkonen kääntyili muistaakseni vasta n 8kk iässä, mutta sitten kaikki kehitys tulikin ihan hetkessä, eli ryömiminen, istuminen, konttaus ja lopulta käveli ennen vuoden ikää.

5 kk:n ikäisenä.Monet vauvathan keikahtavat jo ihan pieninä vatsalta selälleen, kun pää painaa vielä suhteellisen paljon muuhun kroppaan verrattuna, mutta se ei vielä ole sitä tarkoituksellisesti kääntymistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oli juuri täyttänyt 3kk kun kääntyi ekan kerran selältä vatsalleen ja siitä n. 1,5kk alkoi kääntyä myös toiseen suuntaan. Ja sitten alkoi tarkoituksellisesti kääntyillä edes takaisin, että siirtyi paikasta toiseen.Eli kai sitä joku vauva voi kääntyillä ja pyöriä jo 2-3kk ikäisenä.

Vierailija:

Lainaus:
Monet vauvathan keikahtavat jo ihan pieninä vatsalta selälleen, kun pää painaa vielä suhteellisen paljon muuhun kroppaan verrattuna, mutta se ei vielä ole sitä tarkoituksellisesti kääntymistä.
muista koska alkoi poika kääntymään, mutta 3kk 2vko alkoi ryömiä hitaasti mutta varmasti eteenpäin. Eikä ollut muuten kivaa, kun pojan piti sitten yölläkin ryömiä...

kun tämä meidän kolmonen kääntyi jo 2 kk:n neuvolassa mahalta selälleen. Lääkäri oikein kirjoitti siitä maininnan korttiinkin. Nyt on myös kääntyillyt kotona mahalta selälle. Jatkuvasti myös yrittää kääntyä selältä mahalle, pian uskon senkin onnistuvan ja jätkä on vasta 9 vkoa vanha!!!!!MEidän esikoinen kääntyi myös mahalta selälle 3 kk:n ikäisenä ja selältä mahalle 3,5 kk:n ikäisenä. Ryömi jo kovaa vauhtia vajaa 7 kk:n ikäisenä.Tyttäreni oli hieman hitaampi, kääntyi ekan kerran vasta 4,5 kk:n ikäisenä.

Meille neuvolaläärkäri sanoi, että 4 kk isässä jotkut kääntyilevät jo, jotkut eivät. Useimmat kääntyilevät 5-6 kk iässä, mutta jotkut vasta 8 kk iässä. Ota näistä nyt sitten selvää.

Meillä kakki kolme lasta ovat alkaneet kääntymään selältään vatsalleen (jonka minä katson varsinaiseksi, aktiiviseksi kääntymiseksi. samaan aikaan ovat alkaneet kääntyä myös vatsaltaan selälleen) juuri kolmen kuukauden iässä. Vanhin oli muutaman päivän yli 3 kk, keskimmäinen tasan ja kuopus 5 päivää alle 3 kk. Osa kavereiden vauvoista alkoi kääntyä samoihin aikoihin, osa vasta lähempänä 10 kk, on se aika yksilöllistä (samoin kuin kaikki muukin lapsen kehitys :) )

vajaa 6 kk kun myös takaisin selälleen jonka jälkeen jatkuvaa rullailua.. Ei tosin käänny kuin toisen kyljen kautta mut se lienee normaalia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat