Seuraa 

Moi,

Onko kukaan purjehtiva perhe löytänyt veneeseen sopivaa istuinta vauvalle? Kuulin jostain, että sellaisiakin on, en vaan googlettamalla löytänyt mitään.

Tarkoitus olisi lähteä ensi kesänä parille viikon mittaiselle reissulle alle vuoden ikäisen kanssa. Liivit toki jo on hankittuna, mutta millä ihmeellä vilkkaan konttailijan saa pidettyä paikallaan...Aito-Jaffis

Kommentit (4)

En tiedä minkälaisia " tuoleja " purjeveneestänne löytyy, mutta Pikkukengurusta saa ostaa/tilata SACK' N SEAT-istuinjutun joka käy vauvalle aina 30kk:n asti... katso www.pikkukenguru.fi ja sieltä eniten ostettujen listalla ykkösenä ainakin tällä hetkellä...omakohtaista kokemusta ei ole mutta olen kuullut kehuja!
Niin purjehdimme perheen kanssa. Silloin ihan pienet lapset laitettiin mihin tahansa mukavaan lastenistuimeen.... sitteri, pyöränistuin, kaukalo....

Joka oli kunnolla kiinnitetty veneen reunaan......Hmm..... tietysti ikävä lähteä reikiä tekemään veneen pintaan, mutta eiköhän miehet jotain keksi jos vaan löydät sentyylisen istuimen.... vaikka vanhankin esim. Huuto netistä. jossa olis edes jonkun verran mukava istuskella.Ikivanhat auton turvaistuimet esim. vois olla sellaisa joita voisit etsiskellä että mikä sopisi siihen veneen istumakaukaloon kiinnitettäväksi/köytettäväksiJa toi kankainen juttu jota edellinen ehdotti niin sitten varmaan olis helppo veneen sisällä.....Mukavia purjenhuskelejä =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kiitos hyvistä vinkeistä! Tuolta pikkukengurusta varmaan tilataan tuo vekotin varmuuden vuoksi :) Ei ole varmuutta miten sen saisi kiinnitettyä, mutta jollain köysihässäkällä varmaan knaapeihin yms.

Jotkut kevyet rattaatkin voisi köyttää tukevasti sopivaan paikkaan.terkuin,

Aito_Jaffa ja Kaisla the Merenkävijä

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat