Vierailija

Tietääkö joku miten äitiys- ja vanhempainvapaan aikana kertyneiden lomapäivien kanssa kannattaisi tehdä? Miten niiden kanssa yleensä tehdään? Pidetäänkö ne lomana vai voiko niitä säästää tulevaisuuteen tms.? Kannattaako ne pitää lomana ennen hoitovapaan alkua?Mun vanhempainvapaa loppuu 18.5., joten pitäis varmaan tehrä asialle jotain... :)

Kommentit (2)

Nyt pidin aika tyhmästi hoitovapaan jälkeen, ja kummastakaan vajaasta kuukaudesta ei kertynyt sitten lomapäiviä. Kuukaudessa kun pitäisi olla 14 " työpäivää" että kertyy uusia lomia. No, hävisin 2,5 päivää vain, mutta kyllä se näin lomaa kiivaasti odottaessa tuntuu. :)

Jos meinaat olla pari vuotta säästämisestä tuskin on hyötyä, eikä varmaan onnistu edes kaikissa työpaikoissa. Tokihan sitten kun aikanaan palaat töihin, sinulla ei ole lainkaan vuosilomaa, mutta meillä ainakin voi ottaa sitten palkatonta. Olen oppinut että noissa säästämisissä aina häviää, joten kaikki pois silloin kun saa. Esim. jos alat tehdä palattuasi töihin lyhyempää työviikkoa saat pienempää palkkaakin. Noista säästetyistä lomista ei saa palkkaa sen ajan mukaan, jolloin ne on ansaittu vaan sen mukaan kun ne pidetään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat