Vierailija

Tietääkö kukaan, millainen on Anttilan myymä turvaistuin? Hinta on nyt 59,90. Onko kovin pienikokoinen, minkä ikäiselle lapselle käy? Käykö kumminkin päin? Onko helppo kiinnittää? Tarvittaisiin kakkosistuin autoon, josta se jouduttaisiin ottamaan välillä pois.

Kommentit (21)

Silloin kun sitä ollaan asentamassa selkä menosuuntaan, siinä laitetaan takapenkillä sellaiset istuimen omat vyöt kiinni niihin kiskoihin, minkä varassa etupenkki on lattiassa kiinni, kiepautetaan sieltä ympäri ja sitten lukko kiinni. Lisäksi tulee itse takapenkkiin kiinni takapenkin turvavöillä.Kasvot menosuuntaan asennettaessa en muista miten laitetaan, mutta valmistaja suositteleekin, että tuossa istuimessa matkustettaisiin selkä menosuuntaan 3-v asti.

muovin hapertumista tms. Ennemmin hyvä käytetty istuin kun huono käyttämätön. Tai olisiko joku ystävä tms, jolta voisi lainata istuinta jos sitä tarvitaan vain satunnaisesti?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

niin istuin tulisi tosiaankin käytettäväksi vain satunnaisesti. Omaa autoa ei ole, mutta joudumme hankkimaan kaksi istuinta, koska käytämme molempien isovanhempien autoja silloin tällöin. Toiseen autoon tulee parempi istuin. Tähän, jota tulisi käytettäväksi harvemmin, etsimme halvempaa. Hinta ei siis varsinaisesti ole kriteeri, mutta meillä ei ole varaa maksaa kovin paljon istuimesta, jota käytämme vain satunnaisesti.Anttilan istuin oli uudessa mainoksessa, joka tuli meille keskiviikkona. Siinä on sellainen muovinen koroke. Kangas on kirjava, sinistä ja punaista ainakin.

Meidän istuinta kuulemma Anttilassakin myynnissä. On tosi hyvä ollut. Saa kasvot tai selkä menosuuntaan kiinnitettyä tosi helposti. Lisäksi sopivan kompakti kuljettaa mukana ilman autoakin. Meille tosi tärkeä juttu, koska sitä omaa autoa ei ole. Kaikki istuimet on aluksi hankalia kiinnittää, ennen kuin hoksaa kuinka laitetaan. En koe että meidän istuin olisi yhtään vaarallinen tai hankala. Sen saa siirrettyä autosta toiseen alle 5 minuutissa. Oma lapseni ei ole keksinyt kuinka vöistä tulla pois, joten tuohon en nyt osaa kommentoida. Huono tietenkin jos lapsi osaa ne ottaa pois. :/ Muistaakseni italialainen ja sellainen sinertävä kangas ja musta muovinen " korokepohja" . Onko sama istuin kyseessä?

Ostamme uuden istuimen, koska tuon istuimen vyöt eivät riitä meidän autossa takapenkille kiinnittämiseen. Muuten istuin on täysin ehjä, toimiva, siisti, hyväkuntoinen jne.Vai tarvitsetteko istuimen jo ennen sitä?T: Se hinnasta purnannut

Me ainakin satsataan ihan hyvillä mielin yli 200 euroa siihen, että saadaan tytölle testeissä mahd. hyvin pärjännyt varmasti mahdollisimman turvallinen istuin. Ei tuo turvaistuimessa säästäminen paljoa lohduta jos jotain sattuu.. :(Niin ja sanottakoon nyt vielä sekin, että meillä on opiskelijan ja tavallisen duunarin talous, jossa ei rahalla mällätä, mutta tuohon turvaistuimeen haluamme satsata. Jos 200 euroakin jakaa käyttövuosille, niin ei se niin kova satsaus ole kun kyseessä on kuitenkin oman lapsen henki.

mulla ei ole siitä mitään pahaa sanottavaa, se on meillä nyt kasvot eteenpäin tytöllä joka on 1,5v ja hyvin pysyy paikallaan sekä olkainvyöt myös paikallaan. Paljon huonompiakin viritelmiä olen nähnyt turvaistuimina tai sitten ei istuimia ollenkaan.... =/

En todellakaan suosittele. Turvavöiden säätö on ihan älyttömän hankalaa ja kaikenhuipuksi tenava saa ihan helposti kädet pois vöiden alta, vaikka olisivat kuinka tiukassa. Kun satsaat pari kymppiä enemmän, saat jo varmasti huomattavasti paremman istuimen. Itse olen pohtinut koko istuimen poisheittämistä, koska se on mielestäni vaarallinen.

Miksi niitä vöitä ei saa kireälle? Miten autoon kiinnittämisen laita? Onko siinä hyvä systeemi?Mistä sitten saisi pari kymppiä kalliimman hyvän istuimen? Nykyiset istuimet maksavat halvimmillaankin jotain 140 euroa? Käytettyä en ole löytänyt. ainoat, joita oli, maksoivat yli 100 euroa.

Taisi olla ihan sellainen perussysteemi, kuin useimmissa istuimissa. Mutta meillä tuo istuin onkin ollut vain kasvot menosuuntaan. En osaa sanoa, miten onnistuu selkä menosuuntaan. Nuo istuimen omat vyöt on se heikoin lenkki. Ne on koko ajan ihan tuhannen mutkalla ja vöiden löysääminen/kiristäminen on tehty tosi vaikeaksi. Lisäksi ainakin meidän 2,5-vuotiaalle (13 kg/90 cm) turvavyöt on olkapäiden kohdalta liian leveällä, joten ne tuppaavat humpsahtamaan kyynärpäihin, vaikka vyöt ovat kireällä.Luulenpa, että tällä tiedolla valitsisin itse vaikka käytetynkin turvaistuimen ennemmin. Tai jos sellaista ei löydy, niin sitten maksaisin sen, mitä kunnon istuimesta alan liikkeessä pyydetään. Joka tapauksessa tuota istuinta ei voi suositella kenellekään. En edes tajua, miten on päässyt myyntiin. Sitä ei varmaan ole juuri käytännössä testattu.

Kun pitäisi olla sellainen jonka saisi lastenvaunujen mukana kuljetettua. Ei ole sitä omaa autoa, niin pitää viedä istuin mukana. Kiinnityksen pitäisi olla myös mahdollisimman helppo tai sellainen jonka nyt saa alle 10 minuutin kiinnitettyä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat