Seuraa 

Raha on nyt tosi tiukassa, mutta haluaisin ostaa hyvät tuplarattaat vauvalle ja 2,5-vuotiaalle. Olen koko ajan ajatellut ostavani Brion Twinettet (saan ne hintaan 450e+sadesuoja samaan hintaan), mutta riittäisikö kolmipyöräiset (ne, joissa on isot renkaat), joita saa 200-250 eurolla? Pääseekö niillä hyvin lumessa? Mahtuuko ne ovista? Miten pieneen tilaan ne menee? Kolmipyöräisiähän on monen merkkisiä. Kuljen aika paljon lasten ja koiran kanssa, joten hyvät rattaat haluan. Täällä on myös paljon mäkiä. Onko kolmipyöräisiä raskas työntää?Kiitos avusta! Liinaharja 32+0Kommentit (4)

Meillä oli teutonian phoenix rattaat mitkä olivatkin todella hyvät kun tuo 2v. neiti on 92cm pitkä.Näihin mahtui hyvin nukkumaan ja muutenkin rattaat olivat kätevät kun eivät olleet leveät.Kolmipyöräisten kanssa voi olla vaikeampi mennä linja-autoon.Ps.Meillä on nuo rattaat myynnissä =)

Kannattaa käydä lukemassa tuplarattaista tuolta monikkoperheiden puolelta, siellä on varsin usein keskustelua aiheesta.Kolmipyöräisiä vaunuja (esim. X-Adventure) kehutaan kyllä paljon ja ovat todella ketterät liikuttaa. Miinusta niissä on leveys. Me hankimme vaunuiksi Ora Landit (periaatteessa vastaava kuin Brio Twinettet, Brion vaunuissa ei 2005 mallissa ollut mahdollista kääntää kulkusuuntaa), koska ne olivat ainoat, jotka mahtuivat meillä hissiin ja ulko-ovesta sisään. Joten tuplaleveitä vaunuja hankkiessa kannattaa mittailla oviaukkoja. :DMia79 ja touhukaksikko 5kk1vko

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uutena siis. Pärjätty ollaan. Ei kokemusta noista Brioista, mutta nämä on olleet ihan hyvät, ei valittamista. Briot hylättiin, koska nämä painaa vähempi, on keveyemmät liikutella kääntyvän etupyörän ansiosta ja menee pienempään tilaan kasattaessa. Ne jotkut 200-250 maksavat kolmipyöräiset (ABC-merkkiset?) on 82cm leveät, että uskoisin niissä olevan hankalampi liikkua, kun ei mahdu joka paikasta läpi ehkä leveyden takia? Näissä meidän on 72cm leveys, ja noissa Briossa taitaa olla jotain 74-75cm..* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat