Seuraa 

Miten teillä joiden lapset on opettelemassa käveleen astuvatko ne varpailaan vai koko jalalle?Meidän neiti nyt 10kk ja jos kävelytän sitä niin koko ajan kävelee varvistaen.Onko se yleistä, että ensin astutaan niin?Vaihtuuko kävely myöhemmässä iässä oikeaksi?

Kommentit (3)

Meillä poika lähti tuen kanssa käveleen jo 7½kk ikäisenä. Nyt on 11kk ja pikku hiljaa ootellaan, et josko pian käveltäin kokonaan ilman tukee!! Meillä ei siis olla oikeestaan lainkaan varpisteltu missään vaiheessa... 8kk neuvolassa neuvolan täti sitä just sanos, että onpas hyvä kun ei varpaillaan etene ja seisoskele... vaan että koko jalalla astuu!! :)

Mielestäni kävellessä varvastaminen on ok, mutta jos paikallaan seistessä varvastaa, niin kannattaa ottaa yhteyttä neuvolaan. Jatkuva varvastaminen häviää yleensä viim. 10 kuukauden ikään mennessä. Aika moni lapsi aloittelee kuitenkin kävelyä varpaillaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja kauheesti tykkää tepsutella joka suuntaan. Astuu kyllä mielestäni aika hyvin koko jalalle...

Mua on lähinnä mietityttänyt, että kun ei vielä osaa ryömiä eikä kontata, niin onko haitallista tepsutella tytön kanssa? Tietty koitetaan mahd. paljon pitää tyttöä lattialla...

Mitä mieltä? Onko muilla 7kk:n iässä oltu kovia kävelemään?-Alpukka ja " Pinsku" 7kk ja risat

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat