Seuraa 

Olen kyllä tietävinäni, että vanhat sivustavedettävät sängyt ovat toivottoman epäkäytännöllisiä sohvana - mutta aion kuitenkin ottaa sellaisen käyttöön! Sivustavedettävä on jo valmiina, mutta kysyisin, onko teillä kokemusta sen saamisesta mähdollisimman mukavaksi.Olen ajatellut lyhentää hieman sen jalkoja (pyhäinhäväistystä, tiedetään, mutta pakollinen, jotta istujan jalat ylettävät lattiaan), panna istuinosan pohjalle puisen korokkeen ja ostaa ja verhoiluttaa tukevan patjan, jotka nostavat istujan niin korkealle, ettei sängyn etureuna paina istujan polvitaipeita. Vielä en ole keksinyt, laitetaanko sohvan selkä- ja käsinojiin pehmustetta tai tyynyjä, ja jos, niin millaisia. Nyt vain haluaisin kuulla, että joku toinenkin on tehnyt vastaavaa ja tykkää sohvastaan hurjasti...

Kommentit (6)

toisella puolella ruokapöytää sivustavedettävä " puusohva" ja toisella puolen pöytää pitkä penkki. Sohvassa oli jonkun aikaa patja mutta ei ollut kovin käytännöllinen 3 pienen sotkevan lapsen kanssa, oli koko ajan ruoassa, liassa ja tahmassa :)

Nyt sohva on ollut ihan ilman patjaa eli pelkkä kova pinta, mutta ihan hyvä ja kiva silti ja lapset varsinkin tykkää, menee tosin joskus väsyneenä ruokailu vähän makoiluksi ja edestakaisin seilaamiseksi...

vierekkäin ne eivät tainneet käydä kun sohvaa ei saanut levitettyä ihan niin leveälle ilman mitään välikappaleita. Sellaisella väli-virityksellä meillä on mökillä tehty parisänky. Nukkumasuunta toisinpäin. Voithan tietysti korottaa pohjaa levylläkin, kumpi tulisi edullisemmaksi? Nyt sivustavedettävämme palvelee lapsen romanttisena sänkynä. Ihania ovat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Laitoin sohvakäytössä kaksi paksua mittojen mukaan leikattua superlon patjaa pällekäin niin että tuli reunan yli vähän. Jalkoja en lyhentäisi, kyse on kuitenkin antiikista. Ihmiset ovat sitäpaitsi nykyään paljon pidempiä joten miksi ei toimisi kuten on alunperinkin toiminut?

Kaunis kangas päälle ja kuosiinsopivia irtotyynyjä ja tulos taatusti onnistunut.

Ilmoittaudun tähän pinoon. Kovin ovat minusta kivoja. Meillä ei vielä moista ole, kun kaikki moiset tuntuivat olevan sellaisia 180-190 cm pitkiä, mutta löysimme kuin ihmeen kaupalla 145 cm pitkän, joka on nyt tulossa meidän keittiöön. Joku on varmaan sitä mieltä, että on varsin hölmö paikka laittaa antiikkinen sohva, mutta toisaalta meidän keittiöön on tulossa myös mm. italialainen käsintehty hissivalaisin ja silkkiset verhot, joten ei ne muutkaan osat ihan perinteisiä ole. Taitaa kuitenkin kertoa siitä, miten tärkeä huone keittiö meille on koko perheelle. Meillä siis vasta alkuvaiheessa tämä projekti, emme ole vielä saaneet toimitetuksi kangasta sohvaan. Tarkoitus on ostaa myös irtotyynyjä sohvalle. Pieni hullu osa minusta haluaisi ostaa silkkipäälysteisiä koristetyynyjä =).

Riippuu tietysti patjan laadusta, onhan niitä kohtalaisen jämäköitäkin. Toisaalta olisipa näppärää, jos patjoja olisi kaksi ja sen kokoisia. että ne voisivat olla vierekkäin, kun sänky joskus levitetään. Harmi vaan, että harva nykyihminen mahtuu nukkumaan niissä.

ostimme aikoinaan meidän sivustavedettävään ihan mittojen mukaan leikatun patjan. Niitä oli siellä eri paksuisia, otimme itse ohuehkon, ihan istuma-alustaksi vain.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat