Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Miten olette stailanneet kotia myyntikuntoon esittelyä varten? Ikkunanpesua? Haluaisin saada asunnon myytyä mahdollisimman pian. Vinkkejä miten se onnistuisi?? Kiitti!!

Kommentit (12)

Ja lisää otetaan vastaan! Meillä eteinen on pitkänlainen ja siinä naulakko. Onko hyvä laittaa piiloon takkeja ja kenkiä vai oletteko antaneet olla esillä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Meillä eteinen on pitkänlainen ja siinä naulakko. Onko hyvä laittaa piiloon takkeja ja kenkiä vai oletteko antaneet olla esillä?
Sellainen kodikas siisti yleisvaikutelma puree aina. Muista myös pedata sängyt. Ylimääräiset tavarat kannattaa laittaa piiloon ja pahimmat pölyt pyyhkiä.

hammasharjat etc.

Raikas tuoksu. Tuuleta. Äläkä kokkaa sinä päivänä mitään kovin käryävää. Pullan tuoksu alkaa olla jo vanha vitsi. Hanki vaikka ilman raikastin. Ja tosiaan kaikki ylimäärinen roina piiloon, että asunto näyttäis avaralta. Onnea myyntiin !

Kaikki roina piiloon vaikka sängyn alle. Vaatehuoneeseen ei kannata tunkea liikaa kamaa, sillä sinne katsotaan varmasti, kuten myös keittiön kaappeihin.Itse laittaisin myös perhevalokuvia jemmaan, ihan siksi ettei kuulu kaikille minkä näköisiä me ja sukulaiset olemme.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat