Vierailija

Lääkärissä ollaan käyty kolmantena sairaspäivänä, ja hän sanoi että paljon nestettä vaan ja osmosalia, kyllä se siitä pian ohi menee. Alkaa nyt jo todella huolestuttamaan, pitäisiköhän lähteä uudestaan lääkäriin?lapsi on kuitenkin suht virkeä ja juo kyllä, kuivunut ei ainakaan ole.

Kommentit (7)

Tuttavan lapsi oli juuri sairaalassa nesteytyksessä pitkään jatkuneen ripulin takia. Veisin uudestaan lääkäriin, lapsi on niin pieni ja kuivuminen uhkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ett' rotaa ei ole, koska tauti ei ole niin raju. sanoi myöskin, että ei ole syytä huoleen niin kauan kun lapsi juo. enpä tiedä, taidan varata uuden ajan. ja uudelta lääkäriltä. vaikka tämä ko. lääkäri oli lastentautien erikoislääkäri, aika ympäripyöreitä juttuja tuntui puhuvan.ap

en edes käynyt lääkärissä koska yleiskunto oli hyvä ja joi hyvin vaikka söikin huonosti. Viimeksi kun oli tulossa ripulia se tyssäsi siihen kun ostin Rela-pureskeltavia maitohappobakteereita joita annoin. Ostaisin apteekista niitä tai muun merkkisiä ja antaisin lapselle, se rauhoittaa masua.

Poika kävi välillä sairaalassa, NML ja osmosaalia sitä kautta 8 tuntia meni. Sitten uudet verikokeet ja takasin kotiin.Oksennus loppu siihen ja ripuli jatkui.Osmosaalia ruiskulla 5ml, viiden minuutin välein ettei vaan ala uudestaan oksentamaan. Pieniä määriä kerrallaan ja tiuhaan nesteitä suun kautta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat