Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Laitatko vauvan puuroon houkuttimeksi marjasosetta tms.?

Vierailija

Vauvani (8 kk) syö välillä huonosti puuroa, mutta jos joukkoon laittaa vähän esim. Piltin mansikkajälkiruokaa, niin johan maistuu. Opetanko huonoille tavoille?

Kommentit (9)

Vierailija

Minulle alkoi yksi mamma joskus vuosia sitten vinkumaan kun laitoin kanssa marjasosetta kaveriksi. Hänen mielestä ei kuulu laittaa jotta lapsi oppisi syömään oikeata puuroa. No nyt on vuosia mennyt 6 ja niillä ei tämä ensimmäinen syö mitään ja nuorimmaisenki syömiset on mitä sattuu.Eli laita ihan rauhassa meillä lapset syö puuron nykyään ihan missä muodossa tahansa. Ja eikös ole parempi, että lapsi syö puuron noin. Toinen vaihtoehto olisi, että tappelisitte ja lopulta lapsi alkaisi inhomaan puuroa.

Vierailija

Tottakai laitan sosetta enkä mitään silmää vaan kunnolla makua. Miten sokeroimaton hedelmäsose voi olla paha asia? Olen laittanut 1 vuotiaasta välillä myös mansikkakiisseliä joka on tosi sokerista. En pidä sokeria minään vaarana vaikka pidänkin sen käytön vähäisenä.Minusta on ihan kiva että lapset saavat nauttia ruuasta. 1 vuotiaani on vetänyt jo monipuolisesti mausteita esim. valkosipulisia ruokia.

Vierailija

Juuri marjasoseita käytän puurossa "silmänä" 1v ja 3v tytöillä. Puurona meillä syödään elovenaa ja vaihtelen erillaisia soseita.

Uusimmat

Suosituimmat