Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Lapset 4v ja 6v,ei taida paljon tekimistä olla,itse en tiedä kun linnan,mut taitavat lapset olla vielä liian pieniä..Vinkkejä,tarkoitus su/ma olla turussa.

Kommentit (8)

On todella suosittu. Sitten täällä on seikkailupuisto, siis ilmainen puisto, jossa voi tehdä vaikka mitä. Tuon ikäiset sen suurkuluttajia. Varsinkin poikia kiinnostaa isot laivat Suomen Joutsen ja Sigyn, ja tietysti niiden vieressä oleva sotalaiva.

Käsityöläismuseo voisi olla myös kiva paikka lapsille.

Sit tosiaan Seikkailupuisto, torille kannattaa mennä syömään vaikka vadelmia tai jätskille. Kyllä Turussa on kivaa ihan kierrelläkin lasten kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

oli ainakin erittäin hieno kokemus meidän 3 ja 4 vuotiaille. On pommpulinnaa, liikennepuistoa, paljon erilaisia leikkipuistoja. Myös lintuja pääsee ihmettelemään verkon takaa. Ottakaa uima-asut mukaan, vesileikkejä löytyy myös (sekä oikein maauimala, maksullinen) . Ja piknikkori!! siellä menee koko päivä!!

seikkailupuistoa minäkin ehdotan ja sitten on koiramäen bussikierros, jossa käydään linnassa, förillä, (jossain muuallakin) sekä käsityöläismuseossa. On kuulemma tosi kiva ja lapset tykkäävät. Kierroksen ajan on oma opas mukana ja lapsille on kehitetty jotain pientä oheistoimintaa mm. linnassa

Ollaan myös käyty tuomiokirkossa ja meidän lapset tykkäsi siitäkin.

Sittenhän siellä on se lautta, joka menee Aurajoen ylitse. Suomen Joutsen.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat