Vierailija

Tarvitaan pikaisesti hoitopaikka, haettiin päiväkoteihin mutta vain pph:lla ois paikkoja tällä hetkellä. Kun musta ei ole kiva sitten ruveta myöhemmin siirtelemään lasta päiväkotiin, mahtaako 3-5 v. tylsistyä pph:lla?

Kommentit (8)

Harkitsen siirtoa 5-vuotiaana paikkaan, jossa voi jatkaa eskarissa. Saa enemmän aikaa totutella sitten, mutta 4-vuotiaaksi pienemmät ympyrät ovat tosi hieno juttu. Etenkin 3-4-vuotiaille pk:n isojen ryhmät on aika isoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tarpeita.Jos lapsesi on sosiaalinen kuten sanot, vastoin yleistä mielipidettä suosittelen alusta asti pientä päiväkotia. Siellä syntyy kaveruussuhteita, jotka jatkuvat sitten eskariin ja kouluun. Ei tule turhia hoitopaikan vaihdoksia ja on sitten aikanaan eskarin kynnyskin paljon pienempi.

Toinen hoitopaikka oli myös pph, joka sanoi suoraan, että lapsellamme on niin ison pojan elkeet (oli 3v.), että suosittelee päiväkotia. Joten päiväkotiin siis. Lapsemme on tykännyt ja viihtynyt.Paljon samanikäisiä kavereita, ohjattua askartelua jne. paljon enemmän kuin pph:lla. Käyvät uimassa, retkillä, teatterissa jne. mitä ei pph:n kanssa tehdä.Me ollaan tyytyväisiä päiväkotiin.Ja ei siitä myöhemmin vaihtamisesta ole mitään haittaa. MOnen tuttavan lapset olleet ensin pari vuotta pph:lla ja sitten vaihtaneet päiväkotiin. Ja kaikki ovat olleet muutokseen tyytyväisiä.

Olisiko mahdollista mennä 3-vuotiaana esim. kerhoon pari kertaa viikossa? Pph on hyvä hoitopaikka sosiaalisellekin lapselle. Lapsi tarvitsee rutiinit ja rauhaa. Päiväkodissa on kyllä rutiinit (vähän turhankin tarkat), mutta rauhaa siellä ei saa.

useimmiten pph:lla on alle 4-vuotiaita ja kaikki eivät välttämättä ole halukkaita tai pysty kuskaamaan kerhoon. Suosittelisin päiväkotia...

mutta ajattelin, että onko vaikea päästä porukkaan, saada kavereita pk:ssa/hylätä entiset pph:lla esim. 4-vuotiaana, ilmeisesti ei?! ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat