Vierailija

joudumme luopumaan rakkaasta kissastamme, noin 3-vuotias ja erittäin lapsirakas!!säälittää,mutta on tällähetkellä ainut ratkaisu. en halua lopettaa noin ihanaa lemmikkiä,vaan haluaisin saada sille rakastavan kodin. Kissa on kiltein ,mitä olen koskaan tavannut!! Onko jotain lemmikki palstaa tai jotain,missä voisin asian ilmoittaa??Siis annetaan-palsta tai lemmikkimyynti-palsta,tms. ?

Kommentit (14)

Meillä 2 kissaa jotka ovat sisäkissoja. Oletko varma ettei kissanne tottuisi olemaan sisäkissana? Toivottavasti löydät kissalle hyvän kodin. Muista kuitenkin, että jos et ole varma siitä että kissa saa hyvän kodin, on parempi antaa kissan mennä kissojen taivaaseen. Niin ikävältä kuin se kuulostaakin, niin joskus se on parempi ratkaisu.

Me asutaan myös pohjanmaalla (etelä-pohjanmaalla) ja itsellämme on kaksi kissaa ja koira, kolmas kissa mahtuisi hyvin. Sanoitkos jo onko kolli vai natu ja onko leikattu? Me asumme maalaistalossa, tilaa on ja kissa saisi olla sisällä ja pihalla, niinkuin toisetkin kissamme. Lapsia meillä ei ole. Varmasti tulisi hyvin hoidetuksi!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pihassa kun on käynyt toisia kissoja,on kyllä ollut ihan rauhallinen ja asiallinen niille. kissa on leikattu kolli. laitoin siitä jo ilmoituksen tuonne apulaan,jonka joku ylempänä mainitsi. eli jos kiinnostuit,kato sinne ja ota yhteyttä!!

on oppinut kulkemaan vapaasti ulkona ja sisällä ja tuolla uudessa paikassa sellainen ei tule kysymykseen ollenkaan!! pitkän harkinnan jälkeen pädyimme tälläiseen ratkaisuun! =0(

mutta nyt ei oikeasti oikein ole muuta ratkaisua. en millään usko,että tää kissa enää oppis pelkästään sisäkissaksi,niin kauan kuitenkin saanut kulkea mielensä mukaan! yritän toki saada kissalle hyvän kodin,on niin suloinen,etten kyllä mitään pahaa haluaisi kissalle aiheuttaa!!

on tottunut lapsiin ja on todella kiltti kissa. kysykää lisää,ketä kiinnostaa! jos joku ihan oikeasti kiinnostunut,vois laittaa mailiosotteen,ni katellaan jatkoja,jos vaik kisu löytäs uuden kodin!! ulkoilumahdollisuus pitää olla ,sekä mahdollisuus olla myös sisällä kotona,ei pelkäksi navetan asukiksi, koska meillä asunut kotona. AP

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat